Arabel

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Arabelin oma kummi on Soile Maironen.

Arabel on tullut MAP-tarhalle noin kolme vuotta sitten kunnalliselta tarhalta. Tullessaan tyttö oli hyvin aggressiivinen, joten Arabelia kutsuttiin nimellä Snake-girl eli käärmetyttö. MAP-tarhalla Arabel on rauhoittunut, joten nimitys ei enää tunnu sille ollenkaan sopivalta.

Pikkuhiljaa Arabel on myös alkanut osoittaa hieman kiinnostusta ihmisiä kohtaan. Se tulee lähelle ja jopa hakee hieman ihmiskontaktia tuttuihin ihmisiin. Selvää on, että Arabel vaatii vielä paljon aikaa, että se uskaltaa luottaa ihmiseen. Tämän vuoksi otamme Arabelin mukaan Kummikoirat-projektiin. Sitä ei tässä vaiheessa voida vielä ajatella adoptoitavaksi.

1.11.2017

Yhteistyö MAP-tarhan kanssa päättyy. Kummikoirat-projekti siirtyy Arabelin osalta MAP-tarhan omistajan Magda Radun hoitoon.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020