Arcayo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Virossa”/]Arcayolla on kaunis katse. Melkein liian täydellisen oloinen Arcayo on komea ilmestys n. 70cm säkäkorkeudessaan. Se on löydetty sivuillamme kotia etsivän Lelizian kanssa. Arcayo on hyvin hillitty, erittäin miellyttävän oloinen ja hyvätapainen nuorehko uros, jota käyvät taluttamassa teini-ikäisetkin lapset. Se kävelee hihnassa, no, täydellisesti. Se ohittaa muut koirat antamalla niille kohteliaasti tilaa. Ihmisille herra on rauhallisen ystävällinen.

Arcayon reagointi asioihin on vähäeleistä ja on vaikea sanoa etukäteen miten sen käytös tulisi muuttumaan kotioloissa. Onko Arcayoa esimerkiksi pidetty liian kovan käden alla, ja se on tavallaan sulkeutunut vai onko hallittu viileys sen tapa selvitä vieraalla maalla hieman sille jännittävässä ympäristössä vieraiden ihmisten ja koirien kanssa vai onko se ehkä tottunut itsenäiseen elämään vai onko se oikeasti näin hyvin käyttäytyvä rentoutuen vasta uskolliseksi yhden ihmisen tai perheen koiraksi? Tällaisten kysymysten takia hienolle Arcayolle etsitään enemmän kokemusta ja rauhallisen elämänrytmin omaavaa kotia.

Arcayo sai Virosta kodin syyskuussa 2009

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020