Ariadna

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5-6 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Romanialainen eläinsuojelija Giovanni Razvan löysi kaukaisen tehdasalueelta valtavan määrän luurangonlaihoja koiria sattumalta kun oli etsimässä yhtä kadoksiin joutunutta hoidokkiaan kaukaisilta pelloilta. Kaukaisen tehdasalueen ympäristö on elinympäristönä koirille kuin helvetti maanpäällä koska siellä ei ole edes kaupungissa tarjolla olevaa roskisten ruokajätettä ravinnoksi ja alueella liikkuvat autot tuovat loukkaantumisen vaaran liikenteestä myös.

Giovanni ei voinut jättää koiria oman onnensa nojaan ja alkoi kaiken muun toimintansa lisäksi käymään ruokkimassa tehdasalueen koiria kerran viikossa. Giovanni vei koiria yksitellen myös steriloitavaksi jotta tehdaslauman pentujen syntyvyys saataisiin loppumaan.

Ruokapulan ja autoliikenteen lisäksi vaarana koirilla ovat myös koiria vihaavat tehdasalueen työntekijät sekä vartijat. Giovanni on steriloinneilla tavoitellut myös koiravihan laantumista kun koirien määrä ei olisi niin suuri.

Kaikista Giovannin hyvistä pyrkimyksistä huolimatta tehdaskoiria alettiin myrkyttämään ja yksi koirista oli kuristettu rautalangalla eli kaikki koirat ovat todella suuressa vaarassa. Koirakamuille Jeesiä – tiimin pyytäessä Pelastetaan Koirat ry:n apua emme juuri tarvinneet miettimisaikaa vaan ryhdyimme yhteistyössä toimeen koirien pelastamiseksi! Järjestimme Ariadnalle turvapaikan ja tämä kaunis koiraneitokainen on etsimässä Omaa Kotia kauttamme. Ariadna suhtautuu innokkaasti ja rakastavasti Giovanniin ja myös ystävälliseksi havaitsemansa vierailijan, yhdistyksemme jäsenen, KoirakamuRiikan luokse Ariadna tuli hakemaan rapsutuksia ja huomiota. Lempeä Ariadna haluaisi vaan olla hellittävänä, itkee kun sen laittaa takaisin pieneen kenneliin yksin.

Ariadna on steriloitu, lempeäluonteinen ja sosiaalinen herkkistyttö. Tehdaslauman hierarkiassa Ariadna on keskivälissä eli ei ole dominoiva mutta ei alistuvakaan. Painoa Ariadnalla on hiukan yli 20 kg ja kooltaan on keskikokoinen koira. Iäksi Ariadnalle on arvioitu 5-6 vuotta.

Ariadna sai oman kodin maaliskuussa 2015.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020