Elsa (ent. Aripa)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Elsan (ent. Aripa) kuulumisia 5.1.2017

Elsalle tuli tänään 2 vuotta täyteen (passin mukaan). Hän sai sen kunniaksi ”nakkikakun”. ❤ Tänään tuli samalla täyteen 10 kk:tta meidän perheenjäsenenä.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 12/2015

Hunajanvärinen pieni vuoden ikäinen tyttökoirakaunotar ei ikinä harhailisi hylättynä Suomessa, mutta hylättyjen koirien vaeltaminen kaduilla on arkipäivää Romaniassa.

Useimmiten pienillä koirilla hylättynä ei elinikä ole kovinkaan pitkä, koska eivät voi taistella ruokaresursseista isompien kanssa ja muutenkin ovat kaikelle eläimiä vihaaville romanialaisille helppo kiusanteon kohde kun pienet koirat antavat kiinni helpommin.

Tämä pieni tyttö olikin uskomattoman onnekas kun sattui juoksemaan eläinsuojelija Giovanni Razvanin ja romanialaisia koiria auttavan Ihmeistämö ry:n Riikan ajaessa Giurgiuun tapaamaan eläinsuojelija Magda Radua. Pieni tyttö saapui häntää heiluttaen, kun Riikka nousi autosta ja tyttöä ei tarvinnut edes ruualla houkutella vaan sen sai nostettua suoraan syliin turvaan. Näin alkoi matka kohti uuden ja paremman elämän alkua. Magda otti tytön turvaan koirasuojalleen ja nyt vaan tarvitaan rakastava ja sitoutunut koti Aripalle.

Aripa ei vaikuta ollenkaan pelokkaalta uusille asioille. Koirasuojalla Aripa heiluttaa vimmatusti häntää odottaen huomiota ja rakkautta. Aripa on leikkisä ja koiranamit ovat parasta herkkua joilla Aripaa voi hyvin opettaa. Tulevan kodin on sitouduttava reippaisiin ulkoilulenkkeihin ja pidettävä Aripan paino kurissa koska pienet tappijalat ja hiukan pitkähkö selkä eivät salli ylipainoa. Nuoresta Aripasta saa mitä mainioimman, iloisen ja rakastavan pienen perheenjäsenen.

Aripa sai oman kodin maaliskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020