Arlena

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]

Ajoreitti Magda’s Angels Placeen kulkee läpi asumattomien peltoalueiden. Tämä alue on yksi niistä paikoista, josta monet koirat ovat MAP:iin pelastuneet. Niin myös Arlena. Yhtenä päivänä se istui peltotien pientareella odottavaisen näköisenä. Luultavasti vain hetkeä aiemmin joku oli sen siihen autonsa kyydistä pudottanut ja kaasuttanut tiehensä.

Arlena pääsi MAP:ssa aitaukseen, jota asutti lempeä koiraäiti Alisia. Arlena hivuttautui heti Alisian kylkeen ja pääsi aikuisen nartun suojelukseen. Arlena tuntuu ottavan kovasti oppia ottoäidistään. Ihmisen mennessä aitaukseen Arlena on tulossa heti tutustumaan, mutta vilkaistuaan Alisiaa se alkaa epäröimään voiko ihmiseen ihan muitta mutkitta luottaakkaan. Sen uteliaisuus vie kuitenkin pian voiton ja alkuun varovaisen kokeilevia pikku heilauksia tekevä häntä alkaa pyörittämään vinhasti ihan koko peppua. Sylissä oloonkin Arlena tottuu pian, alkaa aivan kuin keikistelemään eikä lähtisi enää millään pois.

Mietin jossakin vaiheessa ääneen, että Arlena on tosi söpö pentu, mutta ei kuitenkaan sellainen, joka saa välittömästi ihmisjoukon sukat pyörimään jaloissa, koska ei ole pörröinen tai muuten erikoinen. Mies oli kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä ettei kukaan voi vastustaa tätä pikkuneitoa. Sen sinetöivät viimeistään pikkuneidon sujauttamat suukot.

Arlena on sirorakenteinen ja siitä kasvanee aikuisena ehkäpä 40-45 senttimetrin korkuinen.

Arlenalla oli jo koti tiedossa Suomessa, mutta yllättäen tyttö sairastui ja nukkui pois 13.7.2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020