Aron

Ikä/Synt: Synt. 2008
Sukupuoli: Uros
Leikattu: Kastroitu
Sijainti: Suomessa

 

Tapasin Aronin ensimmäistä kertaa helmikuussa Bukarestilaisella huoltoasemalla. Se ontui toista takatassuaan, joka haisi jo silloin mädälle. Pystyin pitämään poikaa vain pienen hetken sylissäni ja ruokkimaan sen ennenkuin jouduin lähtemään lentokentälle. Aronin kohtalo jäi vaivaamaan kovasti…Elokuussa 2012 Aron saatiin pelastettua kadulta. Sen jalkaa ei kyetty säästämään, joten se amputoitiin. Nyt Aron on lopultakin turvassa ja toipumassa Magda´s Angels Placessa.

 

Aron on hyvin rauhallisen oloinen n.4-vuotias kastroitu uros jonka toinen takajalka on siis jouduttu loukkaantumisen vuoksi amputoimaan kokonaan pois. Aron on hyvin hellyydenkipeä poika joka on vähästäkin huomiosta hyvin iloinen. Koska toisen takajalan puuttuminen estää Aronia liikkumasta vauhdikkaasti olisi ensiarvoisen tärkeää löytää pikaisesti Aronille se oma lämpöinen ja rakastava koti koska vaikka turkki on paksun oloinen ei se lämmitä talven kovilla pakkasilla kuitenkaan poikaa tarpeeksi. Aron on varmasti joutunut taistelemaan loukkaantuneena kadulla elämästään muita koiria vastaan joten todennäköisesti siitä syystä se pelkää muita koiria, ehkä pienikokoisen rauhallisen nartun kaveriksi sitä voisi ajatella. Kooltaan Aron on n.45cm ja painaa arviolta 10-15kg.

 

Aronin yhden jalan puuttumisen vuoksi sen oman kodin löytyminen ei valitettavasti tule olemaan kovin helppoa koska ihmiset karsastavat tälläisiä asioita joten siksi Aron on päätetty lisätä kummikoira-projektiin jotta sillä olisi edes mahdollisuus oman rakastavan kummin löytämiseen. Jos kuitenkin jostain löytyisi se Aronin arvoinen koti niin tässä tapauksessa Aron siirretään pois kummi-projektista ja mahdollista kummia / kummeja tiedotetaan asiasta heti.

 

Aron sai oman kodin joulukuussa 2012.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020