Aurash

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia kodista 30.12.2013:

Hei!

Aurash saapui meille reilu kuukausi sitten ja on ottanut paikkansa nuoren kissaherran innolla ja arvokkuudella. Reipas ja kiltti kissa on sopeutunut uuteen kotiin, ihmisiin ja maailmaan aivan uskomattoman hyvin ja oli kuin kotonaan heti ensimmäisestä päivästä. Jokaisen uuden ihmisen ottaa vastaan ystävällisesti kehräten ja silityksiä vaatien. Oma paikka nukkumiseen on löytynyt kirjahyllystä, raapimapuusta ja meidän välistämme sängystä. Nuoren kissan metkuja ja välillä hieman liiankin rajua leikkiä löytyy välillä, mutta täytyy kehua miten fiksusti kissa silti riehuu kynsiensä kanssa.

Hoitotoimenpiteitä on harjoiteltu hieman ja esimerkiksi kynsien leikkaaminen sujui todella helposti kaverin vain lötkötellessä sylissä. Ruuan suhteen kissa on melkoisen kaikkiruokainen, vaikka tykkääkin hieman vaihtelusta märkäruuan suhteen.

Aurash on valloittanut meidät kokonaan suloisella luonteellaan ja olemuksellaan ja olemme todella onnellisia siitä että juuri meille hänet suotiin. Kiitos!

– Johanna, Petteri & Aurash

17.1.2014 Aurash nukkui pois klo 12.25. Sillä oli verta keuhkoissa, maksa laajentunut ja lymfosyytit taivaissa. Kissa nukkui rauhallisesti pois. Kiitos teille kun saimme edes hetkeksi osamme maailman parhaasta kissavauvasta. Me emme häntä ikinä unohda ja ikävöimme kovasti.

– Johanna ja Petteri

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Eräänä päivänä kun Magda meni jälleen ruokkimaan kadulle tuttuun paikkaan koiria sinne oli ilmaantunut kissa, joka koirien seassa säntäili ruoan perässä ja ongelmitta mutusteli koiran nappuloita nälkäänsä. Kissa näytti päällisin puolin ihan ok kuntoiselta muuten, mutta sen silmässä näytti olevan jotain. Magdan nostaessa sen syliin Magda huomasi heti kuinka tämän pienen pojan vatsa oli auki ja silmä ns.roikkui hieman ulkona :( Vatsa oli kuin veitsellä leikattu ja sisuskalut näkyivät pahasti ja samoin silmä oli kuin sitä oltaisiin yritetty kaivaa ulos mutta toinen ei näyttänyt olevan moksiskaan tuosta. Magda vei kissan kotiinsa ja sitä alettiin hoitamaan, se paranikin todella nopeasti ja nyt pojan vatsassa ei näytä olevan juuri mitään merkkejä menneisyyden ihmisten aiheuttamasta vahingosta ja silmäkin on kunnossa taas.

Aurash (Suomeksi kultainen) on luonteeltaan hyvin sosiaalinen ja hellyydenkipeä nuorimies, joka rakastaa ihmisten huomiota ja sylissäoloa. Toisten kissakavereiden kanssa painiminen ja leikkiminen on myös mukavaa, eli se tulee ongelmitta toimeen toisten kissojen kanssa. Tällä upealla pojalla on erittäin hauska tapa, eli jos laitat vettä lasissa pöydälle niin poika kipitti välittömästi paikan päälle ja aloi joumaan vettä ihan hullunlailla lasista, ihan kun se ei olisi saanut juoda vettä moneen päivään. Tämän Aurash toisti joka päivä Romaniassa ollessani, vaikka kissoilla kyllä oli puhdasta vettä omassa kupissaan tarjolla koko ajan :)

Aurash sai oman kodin marraskuun lopulla 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020