Baba Babushka

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”8 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Baban romanialainen nimi Babi tarkoittaa vanhaa rouvaa. Baba oli pentujensa kanssa vilkkaan tien vieressä auton alla piilossa. Kolme Baban pentua kuolivat autojen alle, jolloin Magdalle soitti paikallinen, joka pyysi häntä apuun. Magda lähti samantien hakemaan perhettä turvaan. Loput viisi pentua ovat nyt turvassa Magdan tarhalla Magda’s Angels Placessa. Baba on jo ehditty steriloida.

Baba Babushka on jo vähän iäkkäämpi, mutta sillä riittää kuitenkin vielä paljon elämäniloa jaettavaksi. Baba tulee loistavasti muiden koirien kanssa toimeen ja on tosi leikkisä. Baballe kelpaisi rakastava ympäristö, jossa voi lapsiakin olla. Nuori, vilkas koirakaveri saa olla ilman muuta kaverina.

Baba jakaa häkkinsä toisten koirien kanssa, johon lukeutuu mukaan myös nuoria, erittäin vilkkaita ja leikkisiä koiria eivätkä ne yhtään häiritse Babaa. Päinvastoin, Baba leikkii mukana! =) Hellää hoitoa ja rakastavaa kotia Baba kaipaa tällä hetkellä kaikista eniten. Iänkin puolesta Baba haluaisi vihdoin sen oman pehmeän pedin. Baba on sen ansainnut eikö vain?

Baballa on säkäkorkeutta noin 43cm ja painoa n. 10kg.

Baba sai oman kodin heinäkuun lopulla 2013.

Baban kuulumisia 14.5.2014:

Baba elää loisteliasta mummun elämää 4:n koiran laumassa. Baba on vielä hieman arka, varsinkin ihmisiä ja erityisesti miehiä kohtaan mutta perhe on Baballe tärkeä ja omaa pihaa pitää vahtia. Baba on onnellinen, hyvinkin leikkisä ja rakastettu mummo!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020