Peikko (ent. Babe)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Kuulumisia 29.1.2017

Babe alias Peikko ja Helinä alias Velmu ovat eläneet kohta jo pian kaksi vuotta samassa kodissa. Ne tykkäävät toisistaan erittäin paljon. Molemmat ovat perehtyneet rally-tokon ja agilityn saloihin. Kumpikin on jo saanut rally-tokosta yhden virallisten kisojen tuloksen. Muutenkin molemmilla koirilla pyyhkii oikein hyvin. Ja Velmun entisen emännän kanssa ollaan jatkuvasti yhteyksissä :-).

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 04/2014

Babe ja sisarukset syntyivät juuri talven alla kadulle, niiden äiti oli arka ja peloissaan, kokenut jo ihmisten pahuutta. Rankkurit saivat sen pyydystettyä, koska se ei halunnut jättää pieniä avuttomia pentujaan yksin. Onneksi paikalliset ihmiset kuitenkin puolustivat sitä ja saivat sen haettua pois kunnalliselta tarhalta. Se siis pääsi takaisin pentujensa luo ja turvaan Mapiin.

Pennut olivat arkoja ja pelokkaita, kuten äitikoirakin, mutta kasvaessaan ja saadessaan enemmän kontakteja ihmisiin, ne alkoivat pikkuhiljaa rohkaistua. Toisten koirien kanssa ne ovat tulleet alusta asti loistavasti toimeen.

Babe tuotiin hoitokotiin Suomeen, että se pääsisi jo nuorena oppimaan kotikoiraksi, eikä jäisi araksi. Tyttö on edistynyt, mutta pelkää edelleen aika lailla mm. miehiä. Tästä syystä tulevan kodin etsinnässä käytetäänkin tarkkaa harkintaa ja Baben olisi hyvä päästä paikkaan, jossa sen sosiaalistamista ja rohkaisemista osataan kaikin tavoin edistää. Babe kuitenkin pitää ihmisistä ja läheisyydestä, kunhan vaan uskaltaa luottaa.

Babe on matalajalkainen, pitkähkö koira. Korkeutta tulee varmaan olemaan isona tyttönä sellaiset 25–30 cm ja painoa vähän yli 10 kiloa.

Babe sai oman kodin toukokuussa 2014.

 

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020