Balanica

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Parisen viikkoa sitten Magda ja Florin päättivät yrittää rentoutua hetken ja he lähtivät kävelylle metsään. Tämä ”rentouttava” kävely tuotti kaksi nälkiintynyttä, pienenpientä koiratyttöä ja nopean paluun takaisin Magda’s Angels Placeen. Balanica on toinen näistä onnekkaista, jotka löytyivät ja pelastuivat nälkäkuolemalta.

Tämä pikkuneito on iältään noin kaksi vuotias ja painoa sillä on vain viitisen kiloa. Se on hyvin rakastettava kaikkien ihmisten kanssa ja kiipeää täysin ujostelematta vaikkapa ventovieraan miehenkin syliin. Balanica osaa ottaa irti kaiken hellyyden mitä vain saa ja hymyillen se painautuu lähemmäs pyytämään lisää silityksiä ja suukkoja. Neito tulee hyvin toimeen myös toisten eläinten kanssa eikä sen ole ainakaan toistaiseksi kuultu koskaan edes haukahtavan tarhalla ollessaan.

Balanica on koiratyttö, joka on kuin täynnä hunajaa, sokeria, iloa ja rakkautta, joita se haluaa jakaa ympärilleen.

Balanica sai oman kodin elokuun lopulla 2013.

Balanica nukutettiin ikiuneen vaikean sairauden vuoksi 27.12.2014.

Palle oli iloinen ja leikkisä pieni koira, joka rakasti kaikkia ja sulatti ihmisten sydämet, jopa sellaisten jotka eivät välittäneet koirista. Pallella oli kaksi kummiakin jotka hoitivat häntä kun olin poissa. Läheistemme joukossa ei ollut ihmistä, joka ei olisi rakastanut Pallea.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020