Bambi

Ikä/Synt: 06/2013
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Suomessa

Kyytiongelmien vuoksi matka ei tällä kertaa suuntautunutkaan suoraan Bukarestin lentokentältä Giurgiuun vaan vietin päivän Magdan työpaikalla Bukarestissa kuluttaen aikaani kiertelemällä ja kuvailemalla lähipihojen koiria. Magdan työpaikan viereiselle pihalle lähdin tutustumaan koiriin vartijan saattelemana ja silmiini pisti aitaus jossa oli kaksi pentua. Pennuille oli sinne rakennettu aitaus jotta ne eivät juoksisi vieressä olevalle autotielle jääden autojen alle. Koiria katsellessani huomioni kiinnittyi todella kauniin näköiseen pentuun joka makasi montussa, pentu ei tehnyt elettäkään jotta olisi tullut luokseni vaan heilutti kovasti häntäänsä kuopassa maaten. Menin lähemmäs ja silloin huomasin että sillä on vikaa toisessa takajalassa. Kun lähdin silittämään toista pentua tämä Bambiksi ristimäni tyttöpentu lähti linkkaamaan perääni kolmella jalalla. Lähitalojen ihmiset tiesivät Bambin joutuneen auton tönäisemäksi, jalkaa on yritetty hoitaa paikallisten ihmisten mukaan mutta huonoin tuloksin koska se ei käytä jalkaa ollenkaan ja on selvästi kipeä.

 

Emme voineet jättää pienokaista enää kadulle oman onnensa nojaan ja koska MAP on aivan täynnä koiria Magda järjesti Bambille paikan eläinlääkärin luota. Bambin jalka on nyt leikattu ja toipuminen on alkanut hyvin.

 

Bambi on luonteeltaan todella ystävällinen hellyydenkipeä pentu josta varmasti kuoriutuu erittäin leikkisä ja iloinen koira kunhan ensin toipuu leikkausesta. Kooltaan se on tällä hetkellä n.20cm korkuinen ja painoa on n.5kg mutta kasvaa tästä vielä varmasti suunnilleen keskikokoiseksi.

 

Bambi saapui hoitokotiin 22.10.2013.

 

Bambi sai oman kodin heinä-elokuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020