Bastian

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 3/2015″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Bastian on Mihailestin kunnallisen tarhan tappolistan kärkijoukosta pelastunut iloinen, ihmisrakas ja reipas koirapoika. Bastian tulee kaikkien tarharhan koirien kanssa toimeen, joiden kanssa on ollut tekemisissä ja kaipaa kovasti myös ihmisen seuraa.

Bastian pääsikin nopeaan tahtiin Suomeen kotihoitoon.

Kuulumisia kotihoidosta 9.5.2016:

Täällä on kaikki menny ihan loistavasti! Bastian tulee perheen koiran Aikon kanssa ihan todella hyvin toimeen, mitään ongelmia ei oo esiintynyt edes ruokaillessa. Hihnakävely on jo muuttunu perjantaista ihan oikeasti kävelyksi ja lenkeillä pojat jo jolkottelee nätisti vierekkäin.Bastian on nukkunu yöt hyvin ja aamulla muistaa olla heti nuolaisemassa naamaa kun heräilen. Mitään mahaongelmia/ripuliakaan ei oo ollu. Ruokahaluja pojalla riittää ja kyllä tuohon saa tullakin pari kiloa lisää kylkiluiden päälle. Pojat ovatkin jo olleet pari tuntia kotona kahdestaan. Rauhassa jäivät ja rauhassa olivat kun tultiin takasin kotiin eli ei siinäkään ainakaan vielä mitään probleemaa. Kaikki ihmiset on hänen mielestään ihan parhaita, mutta muut koirat pitää kiertää vielä vähän kauempaa, tässäkin tosin jo edistytty perjantaista :) Kaiken kaikkiaan tosi hyvin menny, Bastianista saa joku vielä ihan mahtavan kaverin itelleen! Sisällekään ei oo ainakaan vielä mitään vahinkoja tullu eli melkein sisäsiististäkin tapauksesta voidaan puhua.

Bastian saapui kotihoitoon Kuopioon 6.5.2016.

Bastian sai oman kodin heinäkuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020