Bebelusa

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Bebelusa-pikkuäiti eli pitkään katukoiran elämää Giurgiun keskustan tuntumassa. Jotenkin sen onnistui aina löytää ruokaa henkensä pitimiksi, välttää vaarat ja selviytyä päivä kerrallaan. Etsimme sille epätoivoisesti hoitokotia, mutta kaikki paikat olivat niin täynnä ettei edes yhtä pientä kuonolaista saatu enää millään mahtumaan. Yhtäkkiä Bebelusa ei tullut enää pyytämään ruokaa emmekä kuulleet siitä useampaan viikkoon ja pelkäsimme pahimman tapahtuneen.

Eräänä päivänä kesäkuun lopulla tyttö kuitenkin palasi tuttuun paikkaan aivan viimeisillään tiineenä. Kaikkien hätätapausten Romaniassa Bebelusan tilanne nousi hätätilaston kärkeen ja Eugenia kaappasi pikkuisen kainaloonsa ja kuljetti kotiinsa. Eikä kulunut kuin muutama päivä, kun synnytys käynnistyi. Bebelusa oli hyvin levoton ja yritti ponnistella minkä jaksoi, mutta pennut eivät vain alkaneet syntyä. Eugenia kiirehti äitikoiran kanssa lääkäriin ja 28.6. vauvat saatettiin maailmaan keisarinleikkauksella. Pieni koira ei olisi selviytynyt synnytyksestä elossa ilman ihmisen apua.

Bebelusa on yksi lempeimmistä ja rakastettavimmista pienistä koirista, jonka olemme tavanneet. Se tulee kissojenkin kanssa toimeen niin hyvin, että sallii hylättyjen orpokissanpentujen käyttää ”maitobaariaan” omien pentujensa ohella. Bebelusa on myös hyvin leikkisä nuori äiti, joka leikittää pentujensa lisäksi myös talon kissat.

Tämä neiti on painoltaan alle 6 kiloa ja säkäkorkeudeltaan vajaat 30 senttiä. Kunhan Bebelusa on saanut kunnialla suoritettua äidinvelvollisuutensa se on valmis matkaamaan ikiomaan kotiinsa.

Bebelusa sai oman kodin lokakuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020