Bebita

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”9-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Kuulumisia Bebitan perheeltä 3.1.2017

Meillä on kaksi teidän kautta saatua koiraa; Bebita, 9 vuotta Tallinnasta ja Jekku 10 vuotta, Tallinnasta meille Suomen kodin kautta. Aivan ihania koiria, jotka saavat viettää eläkepäiviä maalla. Toisella on omat kujeensa, jotka heijastuvat selkeästi ’entisestä’ elämästä, mutta eihän kukaan olisi oma itsensä jollei olisi omat piirteensä. Minulla tulee aina olemaan koiria, ja tiedän että en muualta koiraa ota kuin teidän kautta. Joten iso kiitos ja auringonpaistetta talvipakkasiin!

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 2008

Kolme nuorta neitoa, Babuliina, Bebita ja Benita ovat samassa häkissä Rakveren koiratarhalla. Bebitan äiti on kotia etsivä Bellatrix. Tytöt ovat samanoloisia ystävällisiä ja reippaita lapsia. Ne ovat tottuneet tarhalla käyviin ihmislapsiin, koska lapset saavat lenkittää niitä. Neidoista kasvaa suurinpiirtein 50 cm korkeita.

24.10.2008

Bebita on hauskan näköinen tyttö. Ihan kun sillä olisi saksanpaimenkoiran vartaloon istutettu terrierin pää. Tästä hauskan näköisestä partakuonosta on puhjennut tarhallaoloaikana elämäniloinen, reipas, leikkisä ja ihmisiin luottava nuori neito. Bebita ei enää ole pelokas ja räyhääminenkin on loppunut. Neito ottaa vastaan kaikki ihmiset häntä heiluen. Myös kouluikäinen poika mentiin tervehtimään iloisesti. Toisten koirienkin kanssa Bebita haluaisi kovasti leikkiä. Hihnassa kulkemista täytyy vielä Bebitan kanssa harjoitella, mutta ei likka kuitenkaan ole mikään mahdoton hihnassa menijä. Uskon että, Bebita voisikin asustella kodissa missä on koirakaveri ja lapsetkaan ei ole mahdoton ajatus. En myöskään ole neidon kuullut haukkuvan tarhalla, joten sen puolesta kerrostaloonkin voisi neitoa harkita. Neitonen ei ole juurikaan kasvanut, joten Bebitasta jää säkäkorkeudeltaan sellainen alle 50 cm.

14.11.2008

Bebitakin haluaisi jo omaan kotiinsa, tuntuu todella epäreilulta, että kerta toisensa jälkeen joudumme jättämään Bebitan yksin häkkiinsä, kun sen koirakaverit pääsevät matkaamaan Suomeen. Se miksi Bebita ei ole vielä löytänyt sitä omaa ihmistään, on melkoinen ihme sillä Bebitassa itsessään ei tuntuisi olevan yhtään mitään vikaa; neito on persoonallinen ja monien mielestä kaunis kuin mikä, luonne on tasapainoinen ja avoin, ikäkin on sellainen että uusien asioiden oppimiseen ei uskoisi menevän kovinkaan kauaa.

Bebita sai kodin joulukuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020