Beca

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 1-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Beca syntyi iäkkään koiraäidin pennuksi viime syksynä. Sillä oli astetta paremmat mahdollisuudet selviytyä, kuin muilla Romaniassa kaduille syntyvillä tuhansilla kohtalontovereillaan, sillä sen emoa ruokki paikallinen nainen, joka oli hankkinut koirille myös jonkinlaisen kopintekeleen kerrostalon pihamaalle.

Becalla oli myös sisko, jonka ansiosta saimme tietää tästä pikku perheestä. Kävi onni onnettomuudessa, kun Becan sisko loukkasi jalkansa ja koirista huolta pitänyt nainen pyysi sille apua.

Kuljetimme siskon Bukarestiin eläinklinikalle, josta se matkusti myöhemmin Saksaan yhteistyökumppaniemme auttamana. Beca ja sen emo steriloitiin, mutta Becan leikkaushaava tulehtui ja taas onnettomuuden käännyttyä onneksi, Becalle löytyi hoitokotipaikka meitä jo vuosia auttaneen romanialaisen rouva Lilin ja hänen miehensä Titin luota.

Beca ujostelee aluksi vieraita ihmisiä, mutta hoitoperheensä parissa tyttö on suukotteleva, hellyydenkipeä ja läheisyyttä rakastava.

Lili kertoo Becasta: ”Beca rakastaa ruokaa ja alkaa pian olla ehkä jopa vähän liiankin pullea. Se rakastaa myös pitkiä kävelylenkkejä ja osaa kulkea hihnassa. Becan mielestä parasta on, kun pääsee puistoon juoksemaan, leikkimään ja tapaamaan toisia koiria. Sen mielestä jokainen kadulla vastaantuleva nelijalkainen on potentiaalinen leikkikaveri. Becan hoitoperheessä on kolme vanhempaa koiraa, joita se rakastaa yli kaiken, mutta nämä rauhallisempaan elämänmenoon tottuneet koirat eivät jaksaisi aina tytön leikkiinkutsuja ja energisyyttä.”

Tämän neidon hoitokoti on kerrostalossa, joten sen tuleva loppuelämän koti voi olla oikeastaan mikä vain asumismuodoltaan. Kotona jo odottava leikkisä ja reipas koiraystävä olisi ehdottomasti plussaa. Beca on tottunut nukkumaan ja viettämään aikaa vapaasti sohvilla ja sängyillä, siellä missä muutkin perheenjäsenet.

Säkäkorkeutta Becalla on vain noin 35–40 sentin verran, mutta se on ruumiinrakenteelta pikemmin pötkylä, kuin siro :)

Beca sai oman kodin lokakuussa 2016.

Video Becasta täällä

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020