Nanuk (ent. Becca)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2,5 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kesäkuu 2015: Nanuk (ent. Becca) etsii uutta kotia perheen elämäntilanteen muuttumisen vuoksi.

Nanuk on todella sosiaalinen koira, joka rakastaa ihmisiä yli kaiken. Lapsista ei ole vielä kertynyt kokemusta. Tulee hyvin toimeen myös muiden kokoistensa koirien sekä kissojen kanssa. Nanuk ei ole vielä täydellisen sisäsiisti, mutta on koko ajan parempaan suuntaan menossa. Satunnaisesti vahinkoja vielä sattuu, jos joutuu pitkän ajan olemaan ulkoilematta.

Luonne Nanukilla on valloittava, lempeä ja energinen. Tyttö on myös rohkea eikä jännitä uusia tilanteita tai ihmisiä. Ihana koira, josta saa halutessaan myös hyvän harrastuskoiran eikä toisaalta pistä pahakseen vaikka välillä liikuntaa tulisi vähemmän. Sopii hyvin kerrostaloonkin, sillä ei ole lainkaan haukkuherkkä. Matkustaa hienosti autossa ja junassa. Ollut täysin terve. Tytöllä on alapurenta ja napatyrä, jotka eivät ole oireilleet millään tavoin.

Nanuk sai jäädä omaan kotiinsa heinäkuussa 2015.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 09/2014

2 vuotias Becca oli surkea ilmestys viruessaan yksin kadulla. Sen likainen turkki sulautui kadun pölyn väriin, eivätkä ihmiset olisi muutenkaan sitä huomioineet, eivät vaikka se olisi loistanut kirkkaan vihreänä. Se oli vain kulkukoira tai vain kadulle heitetty koira, joilla ei ole Romaniassa normikulkijalle mitään arvoa. Niihin saatetaan kiinnittää huomiota vain, jos ne nappaavat jostain ruokaa, jolloin niitä aletaan kivittää. Tai jos jollain ilkeällä ihmisellä sattuu olemaan tylsää ja tällainen ihminen keksii huvituksekseen alkaa kiusata puolustuskyvytöntä koiraa.

Beccan onni oli, että sen huomasivat kaiken pölyn ja roskan seasta yhdet Giurgiun kaupungin lempeimmistä ihmissilmistä. Magda´s Angels Placen työntekijä Catalin sattui kulkemaan juuri tätä katua ja huomattuaan Beccan, hän sen kummemmin miettimättä ojensi kätensä ja koppasi pienen koiratytön kainaloonsa.

Niin alkoi Beccan tie kohti uutta elämää. Se on vielä vähän hämmästynyt kaikesta, mutta siitä näkee jo, että se on luonteeltaan ystävällinen, rakastaa läheisyyttä ja tulee täyttämään oman tulevan kotinsa koiranpaikan ääriään myöten pienestä koostaan huolimatta.

Kokoa Beccalla on sylikoiran verran, korkeus parikymmentä senttiä tai vähän yli ja painoa muutama kilo.

Becca sai oman kodin marraskuussa 2014.

[divider scroll_text=””]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020