Becky

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2-3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kun kuljet Romaniassa valtatiellä, näet valtavat määrät kodittomia koiria tien varrella. Ja traaginen totuus on, että on vain pakko pystyä olemaan luja ja yritettävä valita joukosta mahdollisimman potentiaalisia kodinsaajia tai sitten sellaisia, jotka ovat kaikkein suurimmassa vaarassa. Pikkuperhe pääsi mukaan, kun vilkasliikenteisen tien vierellä, autokaupan laitamilla, istui pieni surullinen hahmo yksin päivystämässä. Ajoimme jo ohi, mutta jokin pienen koiran olemuksessa sai meidät palaamaan takaisin. Kun tulimme ulos autosta, pieni tyttö, jonka ristimme Nellyksi, tuli iloisesti häntäänsä heilutellen kerjäämään rapsutuksia ja herkkuja.

Ruokapussin rapinan houkuttelemana paikalle kerääntyi myös muita koiria pusikoista, suurin osa isoja ja arkoja. Paikalle vilisti kuitenkin myös samantyyppinen, pieni seurakoiran näköinen tyttö, joka sai nimen Becky, vanavedessään kaksi pikkuista pentua. Olimme neuvottomia, mitä tehdä, sillä tiesimme Vulcanan koirasuojan, jonne olimme matkalla, olevan jälleen ääriään myöten täynnä. Soitimme kuitenkin sinne ja kysyimme, josko pikuperheelle löytyisi sijaa. Saimme luvan ottaa ne mukaamme ja ne saivatkin Vulcanassa sydämellisen vastaanoton, siitäkin huolimatta, että siellä koiramäärä ja sitä mukaa työt lisääntyivät.

Pikkuperheen jäsenet ovat kuitenkin jo valmiiksi adoptiokelpoisia luonteeltaan ja olemmekin luvanneet auttaa kaikin tavoin, että saamme ne nopeasti kotia etsiviin ja omiin koteihin Suomeen. Kutsuimme jo tuolloin paikanpäälle eläinlääkärin tekemään näille koirille tarkastuksen ja aloitimme loishäädöt sekä muut tarvittavat hoitotoimenpiteet.

Becky on symppis koiraneito, jonka ulkonäkö vihjaa sekoitukseen ainakin seuravista roduista: pekingeesi x mäyräkoira x jokin pieni terrieri. Ikää Beckyllä on eläinlääkärin arvion mukaan 2-3v. Beckyn luonne vaikuttaa rauhalliselta ja tyttö arvioi ihmistä ensin muutamia hetkiä ja tulee sitten hakemaan rapsutuksia. Becky on helppo nostaa syliin ja rentoutuukin siinä hyvin nauttiessaan silittämisestä.

Pkkuperhe, Becky ja kumppanit, on sijoitettuna koirasuojan etuosaan ja yöllä ohikulkevat koirat saavat Beckyn haukkumaan turvareviirinsä puolustamishaukkua. Becky kyllä tottelee ja kuuntelee ihmistä, kun sitä kieltää haukkumasta ja tulee hiukan nolona häntää heiluttaen takaisin nukkumaan. Tästä päätellen tyttö on varmaan ollut kotikoirana.

Sopiva liikunta on lyhytjalkaiselle, ´barokkitassumalliselle´ koiralle hyvä asia, pitkiä liian rivakkatahtisia lenkkejä ei Becky varmaan kuitenkaan sovellu tekemään. Beckylle sopisi rauhallisempikin koti ja ainoana koirana oleminen. Nyt vielä turvaan pääseminen on hämmentänyt Beckyä sen verran että se ei osaa leikkiä, mutta leikkimielikin saattaa löytyä kotioloissa kun ikää kuitenkin vaan pari vuotta.

Becky sai oman kodin kesäkuussa 2014.

[youtube height=”300″ width=”420″]https://www.youtube.com/watch?v=os7NDTDdhhM[/youtube]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020