Beessi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Beessi, sen äiti ja sisarukset asuivat kadulla niin monien koirakavereidensa tapaan. Ihmiset alueella olivat yrittäneet häätää pientä perhettä pois ja onneksi yksi hyväsydäminen nainen tiesi, mihin soittaa ja Magdan apujoukot saapuivat taas paikalle.

Beessi on koko perheen vaalea ”lammas”, liekö saanut värin isältään. Äiti piki on musta, vain pikkuisen valkoista rinnassaan, samoin kaikki sisarukset. Sisarusparvi muutti Saksaan helmikuun puolivälissä ja Beessikin tuotiin Magdan luo, ettei sen tarvitsisi yksin jäädä tarhalle.
Beessi on erittäin suloinen, lempeäluonteinen, valtavan kaunis pikkukoira. Se ei tule kasvamaan kovin suureksi aikuiseksi tultuaankaan, vaan on enemmän sellaista ”king charles”-spanieli/pekingeesi -mallia. Roduista tietenkään ei ole tietoa ja äiti Piki onkin aivan erinäköinen, mutta pieni sekin. Arvioida voisi Beessin tulevaksi kooksi 25 cm ja painoksi n. 7 kg.

Beessi on tottunut kissoihin ja toisiin koiriin.

Beessi sai oman kodin maaliskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020