Bella

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 07/2014″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Minä olen Bella ja yksi kiltti rouva löysi minut roskalaatikosta ja vei kotiinsa heinäkuun lopulla. Painoin tuolloin vain 400 grammaa, mutta minusta on kasvanut iso tyttö ja painan nyt jo hurjat 3 kiloa. Olen kyllä arvellut kasvaa vielä vähintään puolet lisääkin tästä.

Olen ihan terve ja aina valmis leikkimään. Hoitoperheessäni on kolme vanhempaa koiraa ja olisin valmis nuhjaamaan päivät pitkät niiden kanssa, mutta harmikseni vain Bobita viitsii leikkiä kanssani. Voin ihan vilpittömästi paljastaa, että olen välillä vähän ikävystynyt ja toivoisin lisää säpinää elämääni. Vauhdikas koirakaveri, tai vaikka pari, olisi mahtava juttu. Tunnen olevan aivan täynnä energiaa ja lupaan, että tulen viihdyttämään tasapuolisesti kaikkia uusia perheenjäseniäni aamusta iltaan.

Kerro vain, jos haluat minut, niin alan ihan välittömästi valmistautua matkaan!

Bellan hoitokoti on kerrostalossa, missä asuminen on sujunut ongelmitta. Tyttö osaa jo kulkea hihnassa ja pyytää hädän sattuessa ulos. Hoitoäidin mukaan Bella on hyvin fiksu, reipas, suloinen ja ”normaali” koiralapsi. Ikää sillä on nyt noin 3,5-4 kuukautta.

Bella sai oman kodin joulukuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020