Bella

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”Varattu
” ika=”4 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Romaniassa”/]Bellan tarinan kertoo romanilainen eläinsuojelija Adina Olaru Vulcanasta:

”Bellan emokoira Fetita ilmestyi asuinalueellemme joulukuussa 2007. Kuulimme, että se oli heitetty ulos autosta. Se oli todennäkoisesti hylätty koska oli raskaana. Fetita oli tuolloin noin 2-vuotias. Ihmiset ajoivat takaa hätääntynyttä Fetitaa, sillä he näkivät, että se odotti pentuja ja he eivät halunneet sen synnyttävän heidän asuinalueellaan. Pian Fetita synnyttikin 3 pentua, jotka se jotenkin onnistui pitämään hengissä vaikeissa olosuhteissa – siitä huolimatta, että jotkut ihmiset edelleen jahtasivat nuorta äitiä ja sen kolmea pienokaista. Pieni perhe oli hädissään ja piileskeli muun muassa pysäköityjen autojen alla turvaa etsien.

Samoihin aikoihin kaupungin koirarankkurit aloittivat taas aktiivisemman koirien kiinniottokampanjan – ne, jotka saatiin kiinni, tapettiin. Onnistuimme houkuttelemaan Fetitan lapsineen luoksemme ja ne ovat eläneet siitä lähtien turvassa Vulcanan koirasuojalla.”

Bellalla oli suuri onni saada pelastua ja sen valoisan rauhallinen ja lempeä luonne valloittaa heti kaikki. Bella on sopeutuvaisen oloinen, Vulcanan koiralaumassa se on hierarkiassa keskivälillä, ei siis dominoi ketään mutta ei ole alistuvainenkaan.

Bellan mielestä parasta on hellät rapsutukset ja siitä voisikin käyttää nimitystä reipas runotyttö.

Bellalla on ollut ystävänään 10-vuotias kehitysvammainen poika joka on vanhemmiltaan salaa käynyt hellimässä Bellaa isoäitinsä saattamana. Monet vanhemmat Romaniassa kun eivät antaisi lapsiensa olla ollenkaan koirien kanssa tekemisissä.

Bella tulisi toimeen varmasti ainoana koirana, mutta sopeutuisi varmaan isompaankin laumaan tasapainoisen luonteensa ansioista.Bellan säkäkorkeus on n. 55 cm.

Bellalla oli Suomessa odottamassa jo oma koti mutta ennen Suomeen lähtöä sillä ilmeni epilepsian tyylisiä oireita joten yhdistys yhdessä Romanialaisen kotihoitajan kanssa päätyi ratkaisuun että Bella saa jäädä pysyvästi hoitajansa luokse Romaniaan asumaan.

[youtube height=”300″ width=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=Bk2l6zeZusM[/youtube]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020