Ben

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3,5 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tämän neljästä veitikasta koostuvan söpöläispentueen emo asuu kadulla, jossa paikalliset ihmiset ovat huolehtineet siitä jo pitkään. Emo on ns. yhteisökoira, joita Romaniassa on paljon. Tietyn alueen ihmiset ruokkivat näitä koiria ja voivat joskus huonoilla ilmoilla päästää niitä jopa sisätiloihin suojaan. Heillä ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia ottaa koiria omikseen. Kun tämä emo sai pennut, asukkaat eivät tienneet, mitä tehdä, sillä he ymmärsivät, että pennuistakin huolehtiminen olisi heille liikaa.
He ottivat onneksi yhteyttä Magdaan ja pennut saatiin tarhalle koteja etsimään. Myös emo otettiin tarhalle siksi aikaa, että se saatiin steriloitua, joten sekään ei joudu tulemaan enää uudelleen tiineeksi, eikä sen tarvitse enää synnyttää pentuja kadulle vaikeisiin oloihin.

Pentueen reippain on tyttöpentu Bette, pojatkaan eivät kyllä ole arkoja, mutta makoilevat mielellään korissa tai pentupetissä toisiinsa nojaten. Nousevat sieltä sitten haukotellen ja silmiään siristellen ja tulevat myös tervehtimään ihmistä vilkkaamman siskonsa perässä.
Kiitos noiden emosta huolehtineiden ihmisten, näille pennuille ei ehtinyt tapahtua kadulla muuta pahaa kuin että syntyivät sinne kodittomina.

Pojista tulee arviomme mukaan keskikokoisia tai hieman sitä pienempiä. Iloisia veikkoja, jotka eivät hauku turhan takia ja tulevat toisten koirien kanssa hyvin toimeen.

Sai oman kodin lokakuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020