Benji

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”9 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Romanialainen eläinsuojelija Giovanni Razvan löysi pienen harmaan, takkuisen otuksen harhailemasta yksin vilkasliikenteisen tien varresta. Pörröinen kasa paljastui hylätyksi koiraksi joka oli todella nälkäinen ja tuli innolla syömään Giovannin tarjoamaa koiranruokaa jota hänellä on aina autossaan kun käy ruokkimassa päivittäin kodittomia koiria.

Pieni takkukasa oli ystävällinen ja hellydenkipeä joten se oli helppo ottaa mukaan turvaan. Takuissa oli myös takiaisia ja punkkeja jotka Gio puhdisti pois. Giovanni luuli ensin löytäneensä pienikokoisen aikuisen koiran, mutta paljastuikin että pentuhan tämä hylätty pieni oli. Voisi sanoa että todella onnekas pentu kun pääsi Giovannin paddock-koirasuojalle turvaan ja saamaan kunnon ruokaakin. Giovanni nimesi pennun Benjiksi ja nyt kun kokoa on tullut hiukan lisää niin selvästi jotain paimenkoirasukua löytyy tästä hurmaavasta ilopilleristä. Giovannin pienellä paddock-koirasuojalla Benji elää nyt pienessä tilassa ja onkin aivan riemuissaan kun pääsee juoksemaan pienelle paddockin pihalle kun Giovanni menee siivoamaan paddockille ja hoitamaan koiria.

Yhdistyksemme jäsen Koirakamujen Riikka kävi tapaamassa koiria Giovannin suojalla ja otti myös videota ja kuvia sähikäisvauhdissa iloisena touhuavasta Benjistä. Videoissa näkyy kuinka Benji väistää myös pientä ruskeaa paddock-perheen omaa uroskoiraa Mookia eli tästä päätellen puhuu hyvin myös koiraa ja osaisi kunnioittaa vanhempaakin koiraa perheenjäsenenä. Benji rakastaa leikkiä koirasuojan perheen esiteini-ikäisen nuorison kanssa. Ihan pienten lasten perheeseen emme välttämättä suosittelisi koska Benjin leikit saattavat olla pentuvaiheessa vielä vauhdikkaita ja lasten juokseminen saattaa aiheuttaa paimentamisviettiä. Benji kaipaa aktiivisesti liikkuvaa kotia joka osaa ohjata energiaa oikein käytettäväksi ja opettaa myös rauhallista kontaktin ottamista ihmiseen. Benjin pehmeäntuuhea turkki tarvitsee hoitamista, sen toki voi halutessaan trimmata lyhyeksikin.

Benji on ehtinyt varttua melkein vuoden ikäiseksi ja yhä odottelee omaa loppuelämän kotia. Benji on todella suloinen ja leikkisä, tulee hyvin toimeen muiden koirien ja lastenkin kanssa. Myös hihnassa kävelyä on alettu pojan kanssa menestyksekkäästi harjoitella. Benji luovutetaan uuteen kotiin kastroituna.

Benji sai oman kodin heinäkuussa 2014.

http://www.youtube.com/watch?v=xMfRZmaLN3Y http://www.youtube.com/watch?v=4nX0MiyB2To http://www.youtube.com/watch?v=FtJG39pTgVs


Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020