Bennet

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”Varattu
” ika=”6 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]

Auton töytäisemä Bennet pelastettiin Bukarestista syyskuun lopulla….
Nykyisin koiran nähdessään on vaikea uskoa, että sen takajaloissa on ollut mitään vikaa, sillä Bennet juoksee, hyppii, temppuilee ja juoksee. Bennet osaa myös rauhoittua ja rakastaa todella paljon hellyyttä ja huomiota, silloin ei muiden koirien leikkiinkutsut kiinnosta.
Bennet tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, mutta on helposti huomattavasti pienemmänkin koiran kiusattavana, koska on vielä niin vauvamainen. Toisen kiusatessa Bennet kiljahtelee ja pyrkii pois ja ihmisen luo turvaan; ota äiti äkkiä syliin, noi kiusaa mua!
Bennet rakastaa herkkuja ja napsii ne vähän turhankin ronskisti sormista suuhun.
Bennet on nyt n.40cm ja tulee vielä kasvamaan.

Lisätietoa Bennetistä 11.2.2014:
Bennetistä on kehkeytynyt todella komea ja mukava koira. Se haluaa olla ihmisen mukana touhuissa, mutta ei ole häiritsevän raju. Ainoastaan iloinen ja liikunnallinen. Poika on sopusuhtainen ja sillä on suhteellisen paksu turkki, joten lumileikitkin ovat sen mieleen. Se tulee erittäin hyvin toimeen myös toisten koirien kanssa, eikä edes leikin tiimellyksessä hauku paljon. Korkeutta tälle pojalle on kertynyt hieman yli 50cm ja painoa reilut 20kg.

Bennet on varattu Saksaan.

[do action=”varaaja” varaaja=”Piaan”/]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020