Berto

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Hän on Berto. Voitte nähdä hänen tarinansa kuvista, mutta kerron jotakin mitä ette pysty näkemään…

Berto on nuori uros, luultavasti vain parivuotias. Kaulan ympärillä olevista jäljistä päätellen se on elänyt ainakin viimeisen vuotensa ketjuun kahlittuna. Meillä kesti todella kauan saada hänet puhdistettua ja leikattua takut. Berto oli niin väsynyt, että se alkoi nukkumaan, kun hoidimme sitä. Mitä pidemälle etenimme sen pahemmalta pojan tila näytti. Sen pepussa kuhisi valtava määrä matoja, jotka olisivat aiheuttaneet hitaan ja tuskallisen kuoleman ajan myötä.

Berto on hyvin laiha tällä hetkellä ja sillä on ihossaan tulehdusta ja ihottumia, joita hoidetaan. Tämä poika onkin hyvin kärsivällinen ja rauhallinen hoidettava ja kaikki toimenpiteet on hyvin helppo tehdä sille.

Poika on luonteeltaan rauhallinen ja hyvin ystävällinen. Heti ensimmäisenä aamuna tarhalla se heilutti häntäänsä iloisena ja tuli tervehtimään ihmistä. Berton kauniit silmät ovat täynnä viisautta ja rakkautta. Se on tyytyväinen koirapoika, joka rakastaa omaa pehmeää patjaa ja ihmisen hellyyttä yli kaiken.

Berto on säkäkorkeudeltaan kuutisenkymmentä senttiä ja sen normaalipainon tulisi olla kolmenkymmenen kilon tietämillä vaikka tällä hetkellä Berto on vain lähestulkoon puolet tästä.

Berto sai oman kodin marraskuun lopulla 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020