Bette

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3,5 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tämän neljästä veitikasta koostuvan söpöläispentueen emo asuu kadulla, jossa paikalliset ihmiset ovat huolehtineet siitä jo pitkään. Emo on ns. yhteisökoira, joita Romaniassa on paljon. Tietyn alueen ihmiset ruokkivat näitä koiria ja voivat joskus huonoilla ilmoilla päästää niitä jopa sisätiloihin suojaan. Heillä ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia ottaa koiria omikseen. Kun tämä emo sai pennut, asukkaat eivät tienneet, mitä tehdä, sillä he ymmärsivät, että pennuistakin huolehtiminen olisi heille liikaa.
He ottivat onneksi yhteyttä Magdaan ja pennut saatiin tarhalle koteja etsimään. Myös emo otettiin tarhalle siksi aikaa, että se saatiin steriloitua, joten sekään ei joudu tulemaan enää uudelleen tiineeksi, eikä sen tarvitse enää synnyttää pentuja kadulle vaikeisiin oloihin.

Pentueen reippain on ainut tyttö Bette. Sillä on tapana määrätietoisesti suunnistaa ihmisen syliin. Sen mielestä ei ole pienintäkään epäilystä siitä, etteivätkö sylit olisi juuri sitä varten tehty, tilaustöinä pienille Bette-tytöille ja heidän kavereilleen. Niinpä Bette odottaa tarhalla valmiina lentämään omaan täyden palvelun syliin.

Bettestä tulee todennäköisesti hieman keskikokoa pienempi koira, se ei ole kovin haukkuva ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa.

Sai oman kodin lokakuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020