Bettina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Matkalla lentokentältä Giurgiuun ison valtatien varrella seisoi emokoira pienen pentunsa kanssa. Auton pysähdyttyä emo edellä ja pieni perässä ne juoksivat lähimpään pusikkoon piiloon tietämättä uskaltaako ihmisiin enää luottaa. Nälkä kurni kuitenkin niin pienissä vatsoissa, että emo alkoi pikkuinen vanavedessään varovasti lähestyä ruoan tuoksun kantautuessa niiden nenään. Lopulta ystävällisten sanojen, kannustuksen ja kovan nälän ajamana molemmat saatiin napattua kiinni ja matka Magda’s Angels Placeen sai jatkua.

Bettina-pentu oli tarhalle tullessaan ujo, mutta on reipastunut jo tosi paljon ja lyhyenkin tutustumisen jälkeen uskaltaa sen hetken ujosteltuaan rentoutua jopa vieraan, rauhallisen miehen sylissä. Se on kiltti ja kultainen tyttö, jonka seurassa toiset koirat viihtyvät ja Bettinan näkee usein niin leikkimässä kuin nukkumassakin yhdessä sopuisassa vauvakasassa aitauksen muiden pentujen kanssa.

Bettina näyttää kuvissa isommalta kuin se todellisuudessa onkaan ja se tulee myös aikuisena jäämään alle keskikoon.

Bettina sai oman kodin tammikuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020