Bijou

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”8 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Bijou löytyi pienenä pentuna romanialaiselta torilta ja pelastui Magdan kotiin, missä se on saanut harjoitella kotikoiran elämää. Pikkuinen kippurahäntä on tottunut toisiin eläimiin ja tulee moitteitta toimeen niin koirien kuin kissojenkin kanssa. Jos isommat kaverit aloittavat haukun, Bijou kyllä yhtyy siihen, mutta ei ole itse mikään haukkumestari.

Vaikka pojalla on ikää vasta 8 kuukautta ja sillä toki riittää virtaa ja leikki-intoa, se ei ole kuitenkaan hirmuinen häslääjä. Muutamalla sanalla tiivistettynä Bijou on hyvin ihmisrakas, todella kultainen, reipas nuorimies.

Bijoulla on yksi aivan erityisen tärkeä tehtävä. Se toimii yhdistyksemme ihmisten unikaverina. Aina kun joku lentää Romaniaan, osaa poika iltasella jo odottaa makuuhuoneen ovella, että pääsee kömpimään kainaloon, jossa se nukkuukin visusti koko yön tyytyväisenä tuhisten. Sanomattakkin taitaa olla selvää, että on tärkeää, että pikkuinen saa jatkaa nukkumatin virkaansa tulevassa kodissaankin.

Nyt kahdeksan kuukauden iässä Bijou on säkäkorkeudeltaan 35 senttiä ja painoa sillä on noin 8 kiloa. Poika ei ole kasvanut enää vähään aikaan korkeutta ja jääneekin pienehköksi myös aikuisena.

Bijou sai oman kodin heinäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020