Birko

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1,5 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]
Birko löytyi kunnalliselta koiratarhalta loppukesällä 2013. Se oli hyvin laiha ja turkki roikkui elottomana. Toinen takajalka oli vaurioitunut pahasti. Joko se oli joutunut onnettomuuteen tai joku oli vahingoitanut sitä tahallaan. Jalka on ollut murtunut ja se on luutunut virheasentoon.

Pelastamisen jälkeen, päästyään  Magda´s Angels Placeen, poika on vain piristynyt päivä päivältä enemmän. Se juoksee, leikkii ja riehuu kuin kuka tahansa täysin terve koiranuorukainen. Tunkee iloissaan syliin ja ottaa kättä leikillään suuhun, kuitenkin koko ajan varoen koskettamasta hampailla liian lujaa.

Birko on kaunis koira ja elämäniloa täynnä. Se tarvitsee kodin, jossa sen vamma ymmärretään, mutta sille silti annetaan tarvittavaa liikuntaa riittävästi. Birko ei nimittäin ymmärrä itsessään olevan mitään ”vikaa”.
Kodin pitää myös osata varautua tuleviin eläinlääkärikäynteihin, jalka saattaa jossain vaiheessa alkaa vaivata enemmän.
Birko tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa ja suorastaan rakastaa ihmisiä. Myös kissat saavat pojalta suukkoja. Kokoa pojalla on n. 55cm ja painoa 25kg.

Birko sai oman kodin kesäkuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020