Bobi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia kodista tammikuussa 2013: Bobi voi oikein hyvin,ruoka maistuu aina! Bobi syö välillä ehkä vähän turhankin paljon. Poika nauttii ulkoilusta ja hänellä on pari koirakaveria. Ihmisiä Bobi rakastaa ja tuleekin aina tervehtimään innokkaasti uusia ihmisiä. Bobi on hellyydenkipeä ja jos ei saa tarpeeksi rapsutuksia niin hän hyppää sohvalle ja tunkee päänsä ihmisten syliin. :)Aamulla jos ei aina heti nousta sängystä,Bobi hyppää sängylle ja alkaa nuolla kasvoja.

Hyvää uuttavuotta 2013 toivottaa Bobi,Saara ja Teemu!

[divider scroll_text=””]

 16.10.2012 Oikea silmä on poistettu.

Magdalle tuli soitto sokeasta koirasta joka ilmaantunut soittajan asuinkadulle eikä kukaan tunnusta omistavansa ko.koiraa. Soittaja kysyi voisiko Magda hakea koiran sieltä turvaan ennen kuin se jää auton alle tms. Lähdimme hakemaan koiraa ja kun saavuimme paikalle meitä odotti erittäin ystävällinen pieni poika portin edessä, sen oikeassa silmässä näytti olevan jokin vamma, mahdollisesti potkun aiheuttama, mutta vasen silmä oli ok ja näki sillä hyvin. Soittaja kerto pojan nimen olevan Bobitsa eli sillä kuitenkin sitten oli se oma omistaja joka ei sitä enää halunnut. Nostimme pojan autoon ja lähdimme ajamaan kohti Magda`s Angels Placea.

Tarhalla Bobiksi ristitylle pienelle pojalle aloitettiin heti antibioottikuuri ja silmään laitettiin salvaa, Bobi käytetään mahdollisuuksien mukaan vielä lääkärissä tutkituttamassa kunnolla silmä mutta jo parin päivän hoidon jälkeen silmässä näkyi muutoksia parempaan. Vasemmassa silmässä sillä ei siis ole vammoja.

Bobi pelkäsi muita koiria todella paljon joten se laitettiin omaan häkkiin kunnes seuraavana päivänä tarhalle saapui Luana, joka myös pelkäsi muita koiria mielettömästi mutta Bobin kanssa he olivat heti erottamaton parivaljakko ja liikkuivat lähekkäin koko ajan :)

Bobi on kooltaan  n.25cm korkea ja painoa pojalla on n.5kg. Luonteeltaan se on hyvin iloinen ja hellyydenkipeä joka kaipaisi kovasti oman ihmisen kainaloon pääsyä ennen talven tuloa. Bobi myöskin tanssii innoissaan kun sitä vähän innostaa, Bobi nimen kuultuaan se juoksee innoissaan ihmisen luokse häntää heiluttaen.  Kovin energisen koiran kaveriksi Bobista ei ole, mutta Luanan kaltainen koira olisi varmasti Bobille mieleinen kaveri. Ihanteellista olisi jos nämä kaverukset saisivat yhteisen kodin, mutta se ei ole pakollista, pääasia molempien koirien kohdalla on se että niille löytyy oma rakastava ja ymmärtävä koti.

27.10.2012 Bobi on saapunut omaan kotiin.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020