Bobita

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”synt. 2006″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Bobita on elänyt kadulla koko ikänsä paikallisten pitäessä siitä huolta. Kun Romanian uusi tappolaki sai lainvoimansa paikalliset hätääntyivät Bobitan ja sen lauman tulevaisuudesta ja pyysivät niille apua Magdalta. Koko lauma pääsi turvaan Magda´s Angels Placeen.

Bobita on luonteeltaan hieman ujohko tyttö joka on syntynyt kadulla v.2006. Ujous kestää vain hetken kunnes se toteaa ihmisen olevan itselleen vaaraton ja tulee heti lähemmäksi tekemään tuttavuutta ja kerjäämään rapsutuksia. Bobita tutkii ympäristöään uteliaana ja ihmisen läheisyys tuntuu olevan sille mukavaa, rapsutuksia se otti vastaan nojautuen lähemmäksi rapsuttajaansa ja painaen pään hiljaa syliin. Bobita on sivuillamme kotia etsivän Oitan äiti. Kooltaan Bobita on n.45cm ja siltä puuttuu jonkin verran hampaita suusta, loput hampaat tarvitsisivat myös hoitoa.

Bobita on löytänyt oman kodin Saksasta marraskuussa 2013, toivotamme tytölle hyvää loppuelämää!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020