Boby

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Bobyn ikiomia kummeja ovat Marja-Liisa ja Anne Hukka.

Boby päätettiin ottaa kiinni kadulta Giurgiusta, koska sen toinen etujalka oli todella pahassa kunnossa ja sitä haluttiin auttaa. Poika oli niin pelokas, että ainoa keino saada se kiinni oli nukutusnuolen käyttö. Paikalliset ihmiset tiesivät kertoa jalan kohtalosta; sen oli aiheuttanut ihminen, joka oli hakannut tassun pesäpallomailalla tohjoksi. Bobyn jalkaa ei pystytty pelastamaan, vaan se jouduttiin amputoimaan kokonaan. Pieni oli saanut kokea niin paljon pahuutta ihmisten taholta, että emme suostuneet, vaikka paikalliset ihmiset olisivat halunneet vapauttaa Bobyn takaisin kadulle. Halusimme tarjota pojalle turvallisen loppuelämän ja näin pieni matkasi Magda’s Angels Placeen turvaan.

Bobyn luottamus ihmisiin on kadonnut täysin, mitä ei voi todellakaan ihmetellä. Se on ansaittua kaiken sen jälkeen, mitä ihminen sille on tehnyt. Boby pelkää tällä hetkellä ihmisiä kuollakseen. Se on valmis puolustautumaan kaikin mahdollisin keinoin ihmistä vastaan, jos tuntee olonsa uhatuksi. Voi olla, ettei Boby ikinä tule luottamaan ihmisiin, mutta nyt sille ei enää tapahdu mitään pahaa. Se saa nukkua pehmeällä pedillä ja saa takuulla joka päivä kunnon ruokaa. Sillä on koiraystäviä ja mahdollisuus oppia myös vielä jonakin päivänä luottamaan ihmisiin. Tästä syystä pieni on otettu mukaan Kummikoirat-projektiin.

1.11.2017

Yhteistyö MAP-tarhan kanssa päättyy. Kummikoirat-projekti siirtyy Bobyn osalta MAP-tarhan omistajan Magda Radun hoitoon.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020