Boy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Lepää rauhassa Boy 9.5.2017

Löysin näiltä sivuilta uroskoiran, joka näytti kuvissa sympaattiselta ja josta sanottiin, että se on saanut tarpeekseen tarhaelämästä. Hain sitten kesällä 2010 Tallinnasta Boyn, joka oli silloin noin 5-vuotias. Ja ensinäkemältä todella iso ja pitkäjalkainen. Jo matkalla laivalle Boy teki selväksi, kuinka paljon se kaipasi kotia ja turvaa: se työnsi päänsä syliini pitkäksi aikaa kun istahdimme penkille.

Boy oli luonteeltaan hyvin rauhallinen ja kiltti. Se ei juuri koskaan haukkunut edes toisia koiria, joihin se suhtautui varautuneen kiinnostuneesti. Asun kerrostalossa ja sinnekin Boy sopeutui hyvin.

Boylla todettiin pari vuotta sitten spondyloosi (luutumia) selkärangassa, sitä hoidettiin kipulääkkeillä. Pikku hiljaa Boyn vauhti hidastui, kunnes sitten jalat eivät enää kantaneet. Oli aika Boyn päästä kivuistaan melkein seitsemän vuoden yhteiselon jälkeen.

Boy oli sellainen suloinen karhumainen otus, johon mummot ja pikkulapset ihastuivat heti sen nähdessään. Boy oli kaikille ihmisille ystävällinen ja tarjoutui auliisti rapsutettavaksi.

Kuva vuodelta 2012 kun Boy oli vielä nuori ja vetreä.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 2010

Boi on n. 5–7- vuotias rauhallinen uros Võrun tarhalla. Boi vaikuttaa melko alakuloiselta ja tuntuu olevan väsynyt tarhaelämään. Kiitollisena Boi ottaa vastaan ihmisen läheisyyden ja rapsutukset. Boista tulee tunne, ettei pojan elämä ole ollut hääppöistä, Boi on myös kovin laihassa kunnossa.

Boi kävelee rauhallisesti hihnassa eikä rähjää muille uroksille. Toisen uroksen tavatessaan lähietäisyydellä, poika murisee hiljaa. Sitä selvästi pelottaa toisen uroksen aikeet. Aggressiivinen toisille uroksille Boi ei kuitenkaan ole. Luovutamme pojan ainoastaan kotiin, missä on naisseuraa, koska se on Boin etujen mukaista. Boi vaikuttaa kuitenkin koiralta, joka olisi onnellinen myös ainokaisena.

Boi ei juurikaan hauku tarhalla, joten sitä voidaan ajatella myös kerrostaloon. Kissoihin Boi suhtautuu herrasmiesmäisen kiinnostuneesti, joten myös kissakotiin poika sopinee. Poika etsii rauhallista kotia, jossa halutaan panostaa Boin hyvinvointiin sen loppuelämän ajan. Boilla on muutama katkennut hammas, joten mahdollinen hammasremontti voi olla edessä, johon tulevan omistajan tulee varautua. Boita ei suositella pienten lasten perheeseen.

Boin säkäkorkeus on n. 65 cm.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020