Brandy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 1-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Yhtenä päivänä elokuussa tämä huskypoika oli vain ilmaantunut MAP-koiratarhan portin taakse aiheuttaen melkein mellakan tarhan vahtikoirien keskuudessa, jotka olisivat tietysti halunneet päästä katsomaan mikä heidän tiluksillaan liikuskelee. Luultavasti Brandy oli kuljetettu jonkun ihmisen toimesta MAP:n lähistölle ja heitetty ulos autosta, koska lähiseutujen maalaiskylissä ei tälläistä poikaa ennen oltu nähty.

Turvapaikkaa hakenut koirapoika sai päänvarjon ja Brandy-nimen Magdalta, koska sen silmät näyttävät siltä kuin se olisi koko ajan vähän huppelissa :)

Brandy vaikuttaa olevan omanarvontuntoinen ja omaavan hyvän itsetunnon. Se ei vähästä hätkähdä eikä tunne tarvetta pomotteluun tai omistushaluisuuteen. Se tulee muiden koirien mukana tervehtimään ystävällisesti ja avoimesti ihan uusia, vieraitakin ihmisiä tarhalla. Se pitää kovasti saamastaan huomiosta ja hellyydestä, mutta on valmis jakamaan ne myös muiden kanssa. Brandyn häkissä tarhalla on kaiken ikäisiä ja kokoisia koiria, jotka ovat eri sukupuolta. Brandy ei ole haastanut eikä aiheuttanut mitään riitoja vaikka tila missä se joutuu olemaan on pieni ja hyvin tiiviisti koirakansoitettu.

Brandyn tuleva koti ei ole kerrostalossa ellei kyseessä ole nimenomaan huskyista ja niiden kanssa elämisestä kokemusta omaavasta ihmisestä. Brandyn koti ei ole myöskään tarha -tai ulkokoirana maalla vaikka ihmisellä löytyisi loputon kokemus tästä asiasta. Brandyn perheessä ei ole pikkueläimiä eikä kissoja, sillä poika oli hyvin kiinnostunut map-tarhan pupuista ja kanoista, kuunnellen ja katsellen pää kallellaan jokaista rapsahdusta ja rasahdusta tarkkaan.

Brandy vaikuttaa tasapainoiselta, nuorelta koiraherralta. Se on myös todella näyttävä ilmestys jäänsinisine silmineen. Poikaa ei tulla kuitenkaan antamaan ulkoisten avujensa perusteella sille, joka sen ulkokuoreen ihastuu vaan etsimme ihmistä, joka on kokenut koiraihminen, jollei ole jopa jo päässyt tutustumaan huskyvekkuleiden sielunelämään ja silmänpilkkeeseen aiemmin :)

Brandy on varattu Saksaan 28.9.2016.

Brandy sai kodin Saksasta joulukuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020