Brianna

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia kodista 6.1.2015: Hei!

Brianna on kotilaumamme pahnan pohjimmainen, mutta sähäkkä ja hassu tyttö muuten. Sen pienet tassut yltyvät villiin kiitoon, kun on kyse leikistä niityllä tai siitä, ehtiikö mummolan kissankupille ennen peräänsäntääjiä. Brianna valloittaa kaikkien sydämet ja saa yleensä haluamansa sylipaikan.

Meidän molemmat koirat, Brianna ja Juliet, voivat hyvin, ja uskon, että ovat tyytyväisiä rauhalliseen saaristoelämään lapsi- ja eläinrikkaassa perheessämme.

Kiitos hienosta työstä, jota teette! Ekassa kuvassa on Brianna penkinvaltaajana ja sitten hymyilevä Julle!

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Brianna on kunnalliselta tarhalta pelastettu rauhallinen ja ystävällinen, hieman varauksellinen tyttö joka saapui Suomeen kotihoitoon 20.3.2014.

Brianna saapui meille eilen ja ensi vaikutelma on, että tässä on todellinen kultakimpale! Luonteeltaan Brianna tuntuu olevan rauhallinen ja harkitseva, joskin vielä arkuutta esiintyy tietyissä tilanteissa. Äkkinäiset äänet ja liikkeet jänskättävät vielä ja monesti muiden
touhuillessa tyttö loikoileekin sohvan nurkassa tarkkaillen valppaasti ympäristöään. Brianna on uteliaskin ja kaikki paikat pitää päästä nuuskimaan.

Leikkisääkin puolta luonteestaan Brianna on jo vilautellut ulkohepuleiden muodossa. Omassa kodissaan stressin ja pelkojen helpotettua Briannasta saattaa kuoriutua hyvinkin vekkuli neiti.

Hoitotoimenpiteet Brianna antaa suorittaa mukisematta, mukaanlukien suihkussa käynti.

Hihnassa kulkeminen on Briannalle selvästi uusi kokemus, mutta jo muutaman kävelyn jälkeen Brianna on ymmärtänyt, että repimällä ei pääse mihinkään, talutinta ei saa pureskella ja narun sotkeutuessa jalkoihin odotetaan, että ihminen tulee auttamaan..

Toisiin koiriin Brianna suhtautuu mutkattomasti ja kaikesta tulostressistä huolimatta jo muutaman tunnin kotona oltuaan löysi paikkansa laumassa ja hyväksyi, ettei kaverina asuva vanha narttu tahdo silmilleen hypittävän.

Kertaakaan Brianna ei ole murissut tai hampaitaan ihmisille tai koirille näyttänyt (kissat ovat ainut poikkeus, niitä vielä arkailee), ruokakupilleen päästää ja vähän kömpelömmätkin 6-vuotiaan lapsen silittelyt hyväksyy, vaikkakin niitä jännittää ja on hieman varautunut.

Briannan turkki on melko paksu ja silkkinen, häntää Briannalla ei ole.

Brianna sai kodin huhtikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020