Toffee (Butterscots)

Ikä/Synt: Synt. 12/2015
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Montenegro
Butterscotsin kummina toimi Eila Kärhä. Kiitos Eila!

Toffee (Butterscots) löytyi Sutomoresta vain 2-3 kuukauden ikäisenä pentuna todella huonokuntoisena helmikuussa 2016. Toffeen iho ja turkki oli huonossa kunnossa ja etutassut eivät näyttäneet olevan ihan kunnossa. Zhanna hoiti sinnikkäästi tätä pientä ja hiljalleen pentu alkoi saada turkkia ylleen ja ihon kunto parani, mutta raajojen suhteen tilanne oli toinen. Etenkin toinen etutassu oli lerppu ja sen suhteen Zhanna ehti jo ajatella, että tulisi todennäköisesti jäämään vähän löysäksi ja ns. rokokoo-tassuksi.

Toisin kuitenkin kävi ja nykyään tämän neidin koivista saatika turkista ei edes huomaa lähtötilannetta. Zhanna kutsuu tätä neitiä myös lempinimillä: Toffee sekä Iriska viitaten Butterscotsin turkin upeaan väriin. Toffee on aina hyväntuulinen, aurinkoinen karvaturri, hänestä kaikki on mielenkiintoista ja hauskaa. Kaikesta huolimatta tätä kultaista neitiä ei ole vaan vuosien varrella kukaan adoptoinut, siksi päätimme ottaa hänet kummikoiraprojektiimme.

<< Takaisin kummikoiriin.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020