Canjka

Ikä/Synt: Synt. 2020
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Saksa
Canjkan kummeja ovat Tmi Suvi Virtanen ja Anu Siefen.

 

Canjka on noin vuoden ikäinen koiratyttö, jonka sterilointikoordinaattorimme Milica pyydysti Canj-nimiseltä erittäin koiravastaiselta alueelta. Canjka leikkautettiin sterilointiprojektimme puitteissa ja kuntoutusajan jälkeen sitä valitettavasti odotti palautus vaaralliselle asuinalueelleen.

 

Canjka sai paljon huomiota Facebook-julkaisussamme ja päätimme vielä yrittää, olisiko tämän tyttösen mahdollista päästä maksulliseen hoitopaikkaan. Pyysimme jälleen kerran Milican apuun ja hän onnistui löytämään hoitopaikan, jonne Canjka pääsee turvaan toivuttuaan ensin steriloinnista.

 

Päätimme ottaa Canjkan myös mukaan kummikoira-projektiimme. Vaikka se onnistuisi löytämään kodin nopeastikin, pandemian ja muunmuassa rokotusten ja rabiesvasta-ainetestin vuoksi kotiin pääsyyn tulee kulumaan aikaa eikä meillä ole kerättynä lahjoitusvaroja hoitopaikkojen maksamiseksi.

 

Canjka on hyvin sosiaalinen ja luonteeltaan kiltin ja avoimen oloinen koiraneito. Se on tullut toimeen kaikkien kanssa väliaikaisessa hätähoitopaikassaan, jossa on todella monta eri ikäistä, kokoista ja eri sukupuolta olevaa koiraa.

 

Canjka tullaan pikapuoliin tautitestaamaan ja kun rokotusten osalta asiat ovat sillä mallilla, tehdään vasta-ainetesti.

 

Tulevan hoitopaikan pitäjä on luvannut pitää meitä ajan tasalla Canjkan vaiheista ja tulemme kertomaan niistä suoraan kummeille sekä lisäksi Facebook-sivuillamme.

 

Canjka PÄÄSI KOTIHOITOON SAKSAAN kesäkuun LOPULLA 2021!

 

Tähän päättyy meidän osalta Canjkan hoitokustannukset. Tuhannet kiitokset Canjkan kummeille Suville & Anulle :)

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020