Caramel

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]

Eräänä joulukuun iltana palatessamme tarhalta Magdan kanssa oli kotiportilla meitä vastassa kaksi pikkutyttöä vanhemman miehen kanssa. Lapset olivat löytäneet kadulta kissan, jonka he olivat nimenneet Carameliksi.

Tytöt toivoivat Magdan ottavan kissan hoivaansa ja tuttuun tapaan Magda suostui heti. Lapset antoivat kissan syliini ja kyyneleet silmissä hyvästelivät pienen kaverinsa. Vannoimme, että pidämme Caramelista hyvää huolta ja etsimme pojalle rakastavan kodin, jolloin lasten silmiin ilmestyi vilpitön ilonpilkahdus.

Caramel nukkui kanssani ja poika on äärimmäisen hellyydenkipeä kehräyskone, jolle oli tärkeätä nukkua aivan kiinni ihmisessä. Huoneessa oli myös kolme muuta aikasemmin löytämäämme kissaa ja Caramel sulautui laumaan loistavasti ilman mitään ongelmia. Iltaisin oli ihana palata tarhalta ja käydä nukkumaan Caramelin ja muun lauman luokse kissojen odottaessa ihmisten läheisyyttä ja huomiota.

Magdan luona Caramel tulee hienosti juttuun kaikkien kissojen sekä koirien kanssa. Poika ei näytä hätkähtävän pahemmin mistään, vaan seurailee ja osallistuu ihmisten ja muiden eläinten kanssa arkielämän touhuiluun.

Sosiaalinen ja tasapainoisen oloinen poika on todellinen kultakimpale, joka etsii tositarkoituksella omaa ihmistään.

Caramel sai oman kodin Romaniasta helmikuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020