Carissa

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Carissan kotikuulumisia lokakuussa 2014: Carissa on ollut omassa kodissa nyt hieman yli kuukauden. Alkuun arasta ja varautuneesta pikkutytöstä on kehkeytynyt seurallinen, leikkisä ja innokas neiti.

Ensimmäiset päivät menivät pitkälti nukkuessa ja totuttelussa uuteen ympäristöön. Remmissä kuljettiin nätisti mutta hitaasti ympäristöä tarkkaillen, ja piilossa vanhempien jalkojen juuressa. Carissa on alusta alkaen ollut täysin sisäsiisti, eikä ulkonakaan tarpeiden tekemistä ole jännitetty. Nyt kotikulmilla Carissalla on jo muutama iloinen koirakaveri jonka kanssa on kiva leikkiä.

Arkipäivät sujuvat ongelmitta kotona nukkuessa, yksin, koska vanhemmat ovat koulussa. Carissa ei muutenkaan pidä paljoa ääntä, välillä iloisesti haukahtaen leikin lomassa. Iltapäivät ja illat menevät leikkien ja riehuen, Carissa rakastaa juosta asuntoa ympäri niin kovaa kun jaloista lähtee (=hepulikohtaus). Yöt on nukuttu kokoajan nätisti lattialla vanhempien sängyn vieressä, vaikka sänkyyn olisi lupa tulla, Carissa tykkää nukkua viileässä paikassa.

Carissa on kiltein, suloisin ja rauhallisin pikkuprinsessa mitä olla voi.

Carissa lähettää terveiset kaikille koirakavereille! :)

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Carissa vaikuttaa ensin hieman apaattiselta, mutta luulen, että se on vain pienen tytön selviytymistapa… On parempi olla huomaamatta ja hiljaa, kuin tunkea päällepäsmäröimään isompien joukkoon, koska siellä on vaarana jäädä jalkoihin. Ehdin kyllä tarhalla käydessäni nähdä, että Carissa osaa myös puolustaa omaansa, viereiseen aitaukseen tuotiin uusi koira ja Carissa pomppi ilmaan pikkuterriereiden tapaan ja tässä vaiheessa löytyi myös kipakka äänikomento.

Carissa on erittäin hellyydenkipeä, hieman aluksi arka pikkutyttö, joka taatusti tulee piristymään päästyään ihan omaan kotiin. Carissan oikeassa etutassussa on ollut joskus murtuma ja tassu on luutunut vinoon asentoon, mutta se ei vaikeuta tytön liikkumista, on vain pieni ulkomuotohaitta.

Carissa on n. 25cm korkea ja painoa on 5-6kg.

Carissa sai oman kodin elokuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020