Carla

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”21.1.2016″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Carlan perheen kesäterveiset Tervakoskelta heinäkuussa 2016:

Carla tuli meille 15.6.2016 ja kotiutui heti. Aluksi murisi pienille lapsille ja kaikille vieraille, nyt ei koe enää siihen tarvetta.Meidän vanhan Mopsin on ottanut omakseen ja ”hallintaansa”. Carla pysyy hienosti pihalla ja osaa pyytää jo itse ulos. Uimisesta on tullut mukava harrastus ja ruuan suhteen osaa olla tosi ronkeli.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 5.4.2016:

Tammikuun pakkassäässä käveli koiratyttö keskellä hiljaista ja autiota tietä. Tie jota pitkin se askelsi oli peltotie, joka johtaa MAP-koiratarhalle ja tyttö oli päässyt jo melkein perille saakka, kun sen takaa lähestyi auto. Auto pysähtyi, ovi aukeni ja hetken kuluttua matka jatkui koiratytön istuessa kyydissä. Heillä oli sama määränpää.

Kovimmat, yli kahdenkymmenen asteen pakkaset saapuivat Romaniaankin ja juuri silloin, vuoden kylmimpänä yönä, 21. tammikuuta, tämä Caprioara-nimen saanut koiratyttö järjesti meille yllätyksen. Aamulla tarhan työntekijöiden alkaessa vaihtamaan jäätyneitä juomavesiä ja lapioimaan lunta koirien häkeistä huomattiin, että tytöllä on jotakin piilossa. Se suojeli kolmea pientä vastasyntynyttä vauvaansa parhaansa mukaan kylmältä.

Tyttö oli tarhalle tullessaan niin laiha ettei edes eläinlääkäri ollut sitä tarkastaessaan osannut arvata sen olevan tiineenä. Emme tiedä vielä selviävätkö pikku”bambit” elämälle, sillä niiden emo ei varmasti ole saanut tarvitsemaansa ravitsevaa ruokaa eikä rokotuksia, jotka suojaisivat myös pentuja niiden ensiaskeleilla. Nyt pienellä perheellä on kuitenkin mahdollisuus ja Caprioara saa hoitaa vauvojaan turvallisessa paikassa sen sijaan, että olisi joutunut synnyttämään kadulle tai pellolle kuten tuhannet hylätyt koiraäidit joka talvi Romaniassa.

Nämä Caprioaran pienen ”bambit” selvisivät elämälle. Ne ovat kasvaneet vantteriksi ja hyvin reippaiksi koiralapsiksi. Ne ovat ennättäneet saada ensimmäiset rokotuksensa ja voivat alkaa etsimään omia loppuelämän kotejaan.

Tämä pentue on kuin mikä tahansa turvallisissa oloissa syntynyt pahnue. Capri, Carla ja Catrina ovat rohkeita ja sosiaalisia pentuja, jotka ilman hetkenkään epäröintiä kipittävät tekemään tuttavuutta jokaisen kanssa, joka ilmestyy niiden pentuaitauksen lähelle.

Jokainen uusi ihminen on niille potentiaalinen leikittäjä ja rapsuttaja. Jokainen kengännauha houkuttava maisteltava ja jokainen sormi mielenkiintoinen nuuhkittava. Nämä lapset saivat onneksi syntyä Magda’s Angels Placeen ja ne ovat tasapainoisia, ”normaalin” koiravauvan kaltaisia pikku riiviöitä.

Niiden emo Caprioara on luonteeltaan kiltti ja kultainen. Se on säkäkorkeudeltaan alle 50 senttinen ja myös jälkikasvusta oletetaan kasvavan aikuisina suunnilleen samaa kokoluokkaa olevia.

Linkki pentujen emoon Caprioaraan;http://http://www.pelastetaankoirat.com/portfolio/caprioara/

Carla sai oman kodin kesäkuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020