Carrie

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Vieraillessamme kunnallisella tarhalla 26.2 huomioni kiinnittyi ihan taaimmaisessa nurkassa omassa häkissään olevaan hyvin kauniisen ja rauhallisen oloiseen koiraan jonka silmät olivat täynnä hätää ja pelkoa Kiersin toiselle puolelle riviä jotta pääsisin häkin ovelle katsomaan mikä kaunotar siellä oli. Kurkkua kuristi ja kyyneet vierivät poskilleni huomatessani syyn tämän kaunottaren hätään, sillä oli häkissään vetoisassa kopissa pienet pennut joita se yritti parhaalla mahdollisella tavalla hoitaa ja suojella karmeissa oloissa koirien haukkuessa raivoisasti joka puolella. Näin jo silmissäni kauhukuvat siitä kun pennut alkavat kävelemään ja mahtunevat häkin alaraosta naapurihäkkeihin :( Koska meillä ei ollut paikkaa tarhalla johon olisimme voineet nämä ottaa turvaan saimme sovittua erään paikallisen eläinrakkaan ihmisen kanssa että hän ottaa perheen luokseen hoitoon meidän vastatessa toki kaikista kuluista ja näin tämä onnekas koiraperhe matkasi 27.2 pois kunnalliselta tarhalta  Pentujen selviämisestä ei ole takeita eikä niille vielä tässä vaiheessa etsitä koteja mutta Carrielle aloitamme nyt jo sen oman kodin etsinnän jotta sillä olisi koti jo valmiina sitten kun pennut ovat niin isoja että Carrie voi jo lähteä omaan kotiin.

Carrie on luonteeltaan rauhallisen oloinen ja erittäin ystävällinen n3-vuotias narttu. Se hoitaa hyvin esimerkillisesti pentujaan eikä ole yhtään aggressiivinen vaikka vieraita ihmisiä onkin pentujen luona käynyt, se katsoo vain hyvin tarkkaan ettei niille thdä mitään pahaa. Autossa matkalla turvapaikkaan Carrien istui rauhassa etupenkin lattialla vauvojen ollessa vieraanihmisen sylissä penkillä. Carrie on hoidossa paikassa jossa on muita koiria, vuohia, lampaita ja hevosia eikä se tuntunut olevan moksiskaan näistä. Kooltaan tämä kaunotar on n.55cm korkea.

Carrie varattiin omaan kotiin toukokuussa 2013. Carrie vietiin tarkastuksiin ennen kotiin lähtöä, jolloin paljastui, että sillä oli syöpä ja Carrie jäi eläinlääkäriin hoitoihin. Suruksemme kesäkuun 15.-16. välisenä yönä Carrie kuitenkin nukkui pois ikuisille silloille.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020