Casimir

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1,5 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Casimir on ollut Magda´s Angels Placessa jo kauan. Tarhalla se oli erittäin sosiaalinen ja ihmisrakas sylikissa joka tykkäsi kiipeillä ihmisen selkää pitkin ilkapäälle kehräämään ja puskemaan. Kissatilan siivoaminen oli välillä todella vaikeaa kun Casimir roikkui selässä kiipeillen pitkin poikin :) Talvella kovien pakkasten aikaan kissat oli pakko siirtää sieltä pois ja silloisista Casimirin kavereista 2 matkasivat Saksaan uusiin koteihin ja näin Casimir sai uusiksi kavereikseen Rufuksen ja Dudun jotka olivat villikissoja.

Tällä hetkellä Casimir on ottanut hieman takapakkia eli se ei enää ole ihmisen kimpussa eikä tule hakemaan huomiota aktiivisesti. Jos Casimirin nappaa syliin niin siinä se kyllä viihtyy mielellään mutta ei tätä oma-aloitteisesti enää hae joten tästä syystä olisi erittäin tärkeää löytää Casimirille pikaisesti se oma koti jossa se saisi taas aloittaa tämän hyvin sosiaalisen luonteensa käyttämisen.

Casimir tulee ongelmitta toimeen kaikkien kissojen ja koirien kanssa. Tällä hetkellä samassa asunnossa Casimirin kanssa on koira joka ei Casimirista tykkää vaan ajattaa sitä mutta Casimir ei puolustaudu vaan juoksee mieluummin karkuun. Casimir tullaan kastroimaan lähipäivinä.

Casimir sai oman kodin toukokuun alussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020