Catus

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3,5 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Huhtikuisena aamuna tarhan työntekijän Catalinin lähtiessä tarkastuskierrokselleen MAP:n portilla istua nöpötti kaksi pientä, orpoa koiravauvaa. Joku oli käynyt yön pimeinä tunteina jättämässä salaa nämä tuolloin noin kahden kuukauden ikäiset pienokaiset tarhan ulkopuolelle.

Toinen vauvoista ei selviytynyt, mutta pienistä vankempi Catus oli päättänyt taistella elämästään. Päättäväisyys kuuluukin nimenomaan tämän pienen pojan luonteenpiirteisiin ja se menee kuin kala vedessä tarhan isojen vahtikoirienkin perässä toimittamassa koirahommia. Catus on tomera, rohkea, rämäpäinen, ihmisrakas ja hyvin oma-aloitteinen pikkumies.

Kun tarhalle saapui satojen kilojen kuljetus koiranruokaa oli pikkuinen koiranrääpäle ensimmäisenä vahtimassa lastia. Catus leikkii mieluusti tarhalla oman ikäistensä pentujen kanssa, mutta vielä sitäkin paremmin se viihtyy nimenomaan koko tarhan isoimpien opissa ja paineissa mukana. Catus ei ole tainnut vielä huomata, ettei ole juuri tarhan vahtikoira Costelin päätä suurempi eikä luultavammin tule aikuisenakaan suurensuureksi kasvamaan.

Tällä hetkellä Catuksella on ikää noin 3,5 kuukautta ja se olisi omasta mielestään jo täysin valmis vastaanottamaan kotikoiran viran Suomesta.

Catus sai oman kodin kesäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020