Celia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Celia on pelastettu joulukuussa kunnalliselta tarhalta yhdessä pentujensa kanssa. Tämän kultaisen koiran ikää oli vaikea arvioida mm. siitä syystä, että Celialla puuttuu osa hampaista emmekä tiedä kuinka kaltoin elämä on tyttöä kohdellut. Arvio iästä voi siis poiketa parikin vuotta ylös- tai alaspäin. Celia on menettänyt toisen silmänsä todennäköisesti tulehduksen seurauksena.

Celiassa on jotain ainutlaatuista. Tyttö tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa ja on muita koiria kohtaan alistuneenkin oloinen. Väistelee suurempia lajitovereitaan ja ruokaa laittaessa odottaa vuoroaan ja tuleekin viimeisenä kipolle hyvällä ruokahalulla. Ihmisen syli on Celialle tärkeä ja kun Celian nostaa pois sylistä jatkakseen hommia, jää se katsomaan pitkäksi aikaa odottavana perään. Celia odottaa ja odottaa koska ihminen palaa takaisin, että pääsisi taas syliin.

Rauhallinen, ihmisiä rakastava koira jonka en ole kuullut tarhalla haukkuvan. Koko Celian olemus on niin liikuttava, että se jää varmasti lähtemättömästi mieleeni. Toivomme, että Celian odotus palkitaan ja tyttö saisi oman kodin ja turvallisen sylin johon käpertyä. Korkeutta Celialla on n.30-35cm.

Celia tuli kotihoitoon Suomeen 17.2.2014.

Celia sai oman kodin joulukuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020