Chamanda

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”8 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Chamanda voisi olla maailmanvoittaja rotunsa edustajana, jos sillä olisi rotu. Mutta romaniankaunotarkoiraa ei lasketa roduksi. Eikä tarvitsekaan, se saa olla kaunis ja hurmata vain omana itsenään. Chamanda on korkea ja pitkäjalkainen, silti sillä on hyvin sirot ja sulavat piirteet. Ja värityskin kuin taiteilijan kynästä.

Jostain kumman syystä tätä kaunista tyttöä ei kukaan erikoisemmin huomannut pikkupentuna. Ehkä syy oli van se, että pentuja on ollut niin paljon. Tai ehkä Chamanda alkoi kukoistaa vasta kasvettuaan. Tytöllä on valoisa, iloinen luonne, se e kutenkaan yltiöpäsesti ryntää heti ihmistä vasten, vaan sillä on myös ladyn elkeet. Se tulee porukassa hyvin toimeen, menee mukaan leikkeihin ja haukkuihinkn, mutta ei räksytä turhia.

Kun Chamanda pääsee omaan kotiin, se tulee viemään sydämet ja kääntämään päät. Kaunottarella on korkeutta siinä 60cm ja painoa päälle 20kg. Tyttö tulee tavitsemaan paljon liikuntaa, ja koirakaverikin varmasti olisi kiva, mutta ei suinkaan välttämätön.

Chamanda sai oman kodin lokakuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020