Cinda

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 2007″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Tarhakertomus 10/2008

Cindaan ei voi olla kiinnittämättä huomiota. Cinda on nimittäin mahdottoman kaunis ja persoonallisen näköinen nuori neito, jonka luonnekin vastaa ulkokuorta ihan täydellisesti. Cinda on erittäin positiivinen, iloinen, energinen ja huumorintajuinen likka, jonka seurassa on yksinkertaisesti kiva olla. Hihnassa Cindalla on vielä vähän opettelua kävelyn suhteen, mutta onneksi tyttö onkin hyvin vastaanottavaista sorttia ja sen koulutus tuleekin olemaan varmasti mukavaa niin koiralle kuin omistajallekin. Nuoruudestaan ja vauhdistaan huolimatta Cindalla on kyllä järkeäkin päässä ja se malttaa hyvinkin pysähtyä välillä luomaan vaaleanruskeita silmistään hellyttäviä katseita ja pyytämään parit rapsutukset ennen kuin leikki taas jatkuu. Cinda tuntuu tulevan toisten koirien kanssa erittäin hyvin toimeen, niin urosten kuin narttujenkin.

Cindan tulevassa kodissa voisikin ihan mainiosti olla leikkikaveri tytölle, kovin rauhallisen koiran kaverina Cinda saattaisi olla liiankin leikkisä, niin kuin nuorten tapana on. Cinda yltää yli 60 cm korkeuteen ja ikää sillä on noin vuoden tietämillä.

Cinda sai kodin joulukuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020