Ciufi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Nimi on Ciufi, joka lausutaan suunnilleen Tsufi. Ciufi on noin 1-vuotias koiraherranalku, jonka Florin lzosi keskelta ei mitään hyvin heikossa kunnossa, nälkiintyneenä ja pahasti kuivuneena. Ciufi raahautui viimeisillä voimillaan Florinin luo pyytämään apua. Muutaman päivän tarhalla kerättyään voimia se alkoi purra kaikkia ihmisiä, Florin mukaan lukien.

Nyt pikkupoika on onneksi ehtinyt unohtaa ihmispelkonsa jo melkein kokonaan. Uuden ihmisen kanssa sitä ujostuttaa pienen hetken, mutta sitten pojannassikka onkin jo valmis haastamaan leikkiin. Se tulee toimeen hyvin kaikkien toisten eläinten kanssa ja koittaa saada kaikkia leikkimään kanssaan.

Ciufi on säkäkorkeudeltaan suunnilleen vain noin 35 senttiä ja painoa sillä on kuutisen kiloa. Tosin se on vielä aika hoikassa kunnossa.

Ciufi sai oman kodin Saksasta syyskuussa 2013, onnea matkaan =)

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020