Ciulinel

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ciulinel löytyi syyskuun alulla Magda’s Angels Placeen johtavien peltoteiden varrelta. Samasta paikasta, josta jo moni koira ennen sitä on pelastunut tarhalle turvaan, paikallisten ihmisten hylättyä sinne epätoivotun lemmikkinsä selviytymään omin avuin.

Pellolla seikkaillessaan Ciulinel oli ilmeisesti takertunut takiaispensaaseen ja löydettäessä sen turkki oli kauttaaltaan täynnä satuttavia ja nipistäviä takiaisia. Magda leikkasi hellästi jokaisen turkkia kiristävän takiaisen pois Ciulinelin odottaessa kärsivällisesti ja luottavaisena paikoillaan. Ja kun Magda sai työnsä päätökseen lähti pikkuinen koira kipittämään kuin varjo Magdan perään.

Tuosta päivästä lähtien Ciulinel on ollut kuin takiainen ihmisissä kiinni. Se seuraa kaikkialle toiveenaan saada ystävällinen sana, silitys tai mikä kaikkein parasta, päästä syliin! ja kun poika on syliin päässyt tarvittaisiin melkeimpä saksia tätäkin pikku takiaista irroittamaan, niin kovasti se rakastaa lähelläoloa.

Pikkuherra tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta ei ole juurikaan kiinnostunut niiden seurasta ihmisen viedessä ykkösijan sen sydämessä. Se on tarhalla hiljainen ja kiltti. Ellei sitä sen kovin arvostamaa ihmisseuraa ole tarjolla se usein käpertyy omalle pedilleen vain katselemaan ja ihmettelemään toisten koirien leikkejä ja touhuja.

Ciulinel ei ehkä hampaidensa puolesta kelpaisi koirien tekohammasmainokseen, sillä pienen hammaspeikkomme hammaskalusto on aika vinksin vonksin suussa, mikä tekee siitä myös persoonallisen näköisen.

Ciulinel on säkäkorkeudeltaan noin 35 senttiä ja kevytrakenteisena se sopisi täydellisesti syliin ja kainaloon, minne sillä on niin kova kaipuu.

Sai oman kodin tammikuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020