Claudia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=””/]Tunsin kauan sitten erään Claudian. Se ei ollut koira, vaan pieni poni, pulleamahainen, matala ja isopäinen. Se oli myös mustavalkoinen, sillä oli ollut monta varsaa. Se ei ollut mitään erikoista, mutta kun sen näki, sitä ei voinut olla rakastamatta.

Kun ensi kertaa tapasin tämän koiran, muistin heti tuon ystäväni vuosien takaa. Niissä oli niin paljon samaa, ei vain tuo mustavalkoinen väri. Siksi tämä tyttö sai vanhan ystäväni nimen. Tämäkin tyttö on hiljainen ja suvaitsevainen, kaipaa ihmisen läheisyyttä eikä vaadi paljon muuta kuin hoitoa ja rakkautta.

Claudia on iältään nuori, mutta kokemuksiltaan ei. Se on pelastettu kunnalliselta tarhalta lokakuussa 2013. Sillä on ollut pennut jossakin ja tyhjät nisät roikkuvat edelleen. Se on vielä aivan liian laiha ja sen iho hilseilee – se ei kuitenkaan vaikuta allergialta, vaan on todennäköisesti ruuan ja hoidon puutteesta aiheutunutta. Claudialta puuttuu toinen silmä, mutta sitä ei heti edes huomaa, eikä se näytä haittaavan Claudian elämää.

Kun Claudia kuntoutuu, siitä kehittyy varmasti elämäniloinen koira, josta on vaikka harrastuskaveriksi tai yhtälailla rauhalliseen perhe-eloon. Claudia tulee toimeen muiden koirien kanssa, enkä usko että kissatkaan ovat sille ongelma.

Tyttö on n. 55cm korkea, painoa sillä on vasta n. 15kg, mutta saisi hyvinkin tulla viidestä kymmeneen kiloa lisää.

Claudia sai oman kodin helmikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020