Clyde

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Magdan ystävä oli löytänyt Bukarestin lähellä sijaitsevasta metsästä tämän pienen suloisen pojan kavereineen. Nainen otti koirat huostaansa, mutta hänen omat koirat eivät hyväksyneet uusia tulokkaita laumaansa, joten saimme hätäisen puhelinsoiton, voisimmeko ottaa pienokaiset turvaan. Tapansa mukaan Magda ei kieltäytynyt, vaan kiiruhti hakemaan pienokaiset turvaan Magda’s Angels Placeen.

Clyde on mitä suloisin musta, pörröturkkinen poika, joka kipuaa vieraankin ihmisen syliin lainkaan ujostelematta. Clyde luottaa ihmisiin täysin ja hakee hellyyttä jatkuvasti ihmisen ollessa läsnä. Clydestä oli vaikea alkuun ottaa kuvia, kun poika innostuu rapsuteltavana olosta niin kovasti, ettei malttanut pysyä hetkeäkään paikallaan.

Toisten koirien kanssa tämä reipas ja kiltti pikkumies tulee hyvin toimeen. Clyde olisi varmasti mielellään mukana jokaisessa arkiaskareessa ja menossa oman ihmisensä kanssa. Joku onnekas saa tästä kultapojasta mitä ihanimman seuralaisen ja ystävän. Clydellä on toki uusia asioita opeteltavanaan kotiin saapuessaan ja tulevan kodin on valmis oltava antamaan pojalle aikaa sen totutellessa uuteen elämäänsä kotioloissa.

Clydellä on korkeutta hieman alle 40cm.

Clyde sai oman kodin heinäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020