Codrina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Viime talven kylmimpinä päivinä jo iäkkäämpi koirarouva Codrina oli aivan viimeisillään tiineenä. Sen kotina oli metsä ja ainoana turvana lähistöllä asuva mies, joka antoi silloin tällöin sille ruokaa. Codrina kierteli epätoivoisena lähialueita yrittäen löytää suojaisan paikan synnyttää pienokaisensa. Lopulta se valitsi vanhan, jo kauan sitten hylätyn ja ränsistyneen tehdashallin, jonne sitä ruokkinut mies teki oljista pesän.

Codrina synnytti viisi tytön tylleröistä ja alkoi pitämään niistä huolta vanhemman koiran lempeydellä ja kokemuksella. Se sinnitteli yksin lähes kuukauden ajan, niin kauan kunnes siitä huolissaan ollut mies kuuli sattumalta tuttaviltaan Magda-nimisestä vähän erikoisesta naisesta, joka pelastaa eläimiä.

Niin Codrina tyttöineen päätyi MAP:iin. Alkuun äitikoiraa ymmärrettävästi jännitti ja huolestutti, kun ympärillä oli paljon toisia koiria ja täysin uusi ympäristö, mutta pikkuhiljaa se vapautui ja alkoi luottavaisin mielin kasvattaa lapsiaan nyt turvallisessa paikassa.

Codrina on rauhallinen, kultainen, suuren annoksen elämänviisautta omaava koira. Se nauttii ihan erityisesti ihmisen seurasta, lähelläolosta, hellyydestä ja kiireettömyydestä. Ehdottomasti kaikkein onnellisimmillaan se olisi varmasti, jos saisi jakaa loppuelämänsä koti-iltoja ja omaa sohvakainaloista arvostavan ihmisen luotettuna ystävänä. Codrinan tytöt ovat valmiita lentämään pesästä huolehdittuina ja hoivattuina. Nyt olisi Codrinan oma vuoro saada viimeinkin nauttia huolenpidosta ja ihmisen rakkaudesta.

Codrina on arvion mukaan noin 7-8 vuotias. Sen hampaat eivät ole hyvässä kunnossa, johtuen sen kuluttavasta ja raskaasta elämästä. Rouva on säkäkorkeudeltaan hieman alle 50 senttiä ja painaa vähän alle 20 kiloa.

Sai oman kodin Saksasta elokuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020